Marian - adevaratul castigator al masinii MPFM

Quoted post


Musafir

#3

2015-07-20 16:25

Marian merita masina

Raspunsuri

Adevarul

#165 Re:

2015-07-20 18:24:09

#3: -  

In primul rand, amandoi concurenti ar trebui felicitati pentru rezistenta de care au dat dovada in aceasta ultima proba din cursa pentru castigarea masinii.
In al doilea rand, in orice competitie exista un invingator si un invins, iar dumneavoastra, cei care il sustineti si il veti sustine pe Marian neconditionat, sunteti indreptatiti sa considerati ca acesta a fost oarecum neindreptatit, deoarece a avut loc o oarecare confuzie, aparuta in urma modificarii regulamentului pentru aceasta ultima proba.
Regulamentul final al acestei ultime probe li s-a adus la cunostinta celor doi participanti dupa terminarea emisiunii, fiind citit chiar de Cristiana, in care presupun ca toti sustinatorii lui Marian au incredere. In urmatorul filmulet, se poate verifica amendamentele prevazute in acest regulament final: https://www.youtube.com/watch?v=Z_EWVFSXaOE
Sa presupunem prin absurd ca se pastra vechiul regulament, in care era interzis sa se atinga anvelopa cu palma, daca privim cu atentie filmuletele care circula si sunt considerate drept proba incrimanatorie la adresa lui Cristi, putem observa ca acesta atinge cu partea exterioara a mainii, in timp ce definitia din DEX pentru "palma" este urmatoarea: "PÁLMĂ1, palme, s. f. 1. Partea interioară a mâinii, cuprinsă între articulația pumnului și vârful degetelor." (sursa: http://dexonline.ro/definitie/palma ).
Speram ca si Marian sa aiba castiguri materiale de pe urma acestei emisiuni, deoarece le merita cu desavarsire pentru tot ce a dat dovada in cadrul acestor luni, insa destinul a facut ca aceasta masina sa nu fie castigata de el. Se poate considera foarte bucuros ca a castigat mult mai mult pe plan sentimental, relatia sa cu Cristiana fiind una mult mai inchegata si trainica.