Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41763 Şeful plasat de minister la Oltchim, pe mână cu rechinii mici!

2015-07-17 07:08

Şeful plasat de minister la Oltchim, pe mână cu rechinii mici!

 Încheiem astăzi serialul despre SC Sistemplast, urmaşă a societăţii Mentchim SA, falimentată, deşi avea de încasat de la Oltchim 80 miliarde lei, dar nimeni n-a studiat fenomenul. În urma falimentului, ANAF a recuperat o sumă infimă, provenită din cumpărarea unor gestiuni ale Mentchim de către Oltchim, în mod foarte suspect. La Sistemplast, Oltchim este acţionar majoritar cu 95,5%, iar Consiliul de Administraţie este compus din persoane ale Oltchim. De aceea, tot ce se întâmplă în Sistemplast este legat de Oltchim. În ciuda tuturor sesizărilor făcute (pentru că tot ceea ce noi am scris de-a lungul acestei săptămâni a fost adus şi la cunoştinţa responsabililor Oltchim), s-a continuat risipa de bani prin angajarea de personal care nu activează efectiv, aceasta în situaţia în care Sistemplast are probleme financiare deosebite (conturi blocate, obligaţii fiscale neachitate, salarii restante trei luni etc.). Dar, risipa începe cu administratorul special Bogdan Stănescu. Acesta face naveta Bucu_reşti – Râmnicu Vâlcea pe banii Oltchim. Este drept că nu vine la Oltchim decât o dată pe săptămână, având şi alte sinecu_ri. O societate nu se conduce de la Bucu_reşti sau de pe drumuri, ci nemijlocit de la sediul societăţii. De fapt, administratorul special a delegat sarcinile conducerii operative, care face adevărata muncă. Atunci, de ce mai este nevoie de un personaj din Bucu_reşti, remunerat pe bani grei? Deşi tot ce noi am semnalat în aceste zile a fost adus la cunoştinţa administratorului juridic, a administratorului special şi a Ministerului Economiei, nu s-a întâmplat nimic. Relaţia administratorului special cu directorul general de la Sistemplast este una specială şi este de înţeles poziţia acestuia faţă de cele sesizate, însă inerţia celorlalţi este normală doar dacă se lărgeşte cercul de relaţii neprincipiale ascunse. Se pare că lupii sunt paznici la oi sau se poate spune că suveica de partid funcţionează şi aici foarte bine. Oltchim se străduieşte să supravieţuiască prin efortul apreciabil al conducerii executive (directori, şefi de secţii şi de servicii) şi al personalului muncitor. În mod cert vor veni disponibilizări şi o lipsă acută de lichidităţi, ceea ce va crea o problemă majoră municipiului.

Raspunsuri

MUSAFIR

#41794 Re: Şeful plasat de minister la Oltchim, pe mână cu rechinii mici!

2015-07-17 14:10:24

#41763: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Şeful plasat de minister la Oltchim, pe mână cu rechinii mici! 

 Da usor ,usor va veni DNA si la Valcea acum este la Hunedoara , vor plati acesti zisi salvatori ai Oltchim ,cand de fapt ei s- au instaurat la Oltchim ca sa smantaneasca oala ,iar pe noi sa ne duca cu zaharelul sa stam linistiti ca nu ei sunt vinovatii si ca ei sunt calaii cei buni care o sa sugrume acest Oltchim . 

     Pipera, sa nu uiti ce-ti zic eu acum :,,Totul se plateste in aceasta viata,,.