Scoaterea imunitatii soldatilor americani!

Quoted post


Musafir

#42

2015-07-09 19:34

Pt k vreau să ajut la acesta stângere de semnături si a nu se mai repetă acel accident.

Raspunsuri


Musafir

#43 Re:

2015-07-09 19:57:32

#42: -  

 Groaznic accident .

NSPNTJ

#45 Lenea dv. este prea mare

2015-07-09 20:55:34

#42: -  

     1. Atât de mare a fost efortul încât ați simțit nevoia să faceți economie de timp. Dar constat că nu vă respectați, nu puteți respecta nici pe cititori și nici vocabularul celei mai evoluate limbi a planetei! Mai bine renunțați să vă etalați talentul pe acest comentariu care nu interesează pe nimeni și sufocați această rubrică care nu v-a mai prezenta interes pentru majoritatea celor ce accesează linkul!

      2. Unii sunt foarte curioși să prezentați cum s-ar putea repeta același accident.

      3. Desigur că este posibil ca obrăznicăturile să facă alte accidente de circulație, alte porcării pe teritoriul țării noastre sau legat de românii și de România dar ar fi o mare performanță să repete "acel accident"!

       4. Profit de acest prilej să spun autorului că expresia "scoaterea imunitatii soldatilor american aflati pe teritoriul Romaniei" este neinspirată. Americanii cu "mușchii" lor nu permit la majoritatea statelor lumii să le judece infractorii! În puține state n-au curajul să aplice regula căci riscă un conflict militar de anvergură! Până și nemții au fost îngenuncheați zeci de ani după ce au fost înfrânți în criminalul război II mondial declanșat (ca și primul) de nemții dementului Hitler, unguri, italieni, japonezi și de dementul Stalin! Desigur cu concursul englezilor și francezilor care au încurajat pe nemți contra rușilor și au crezut că-i pot "dirija" către ruși cu sacrificarea păcii mondiale și a unor popoare precum Cehoslovacia, Polonia, Țările baltice și nu în ultimul rând România!

         Politica aceasta a costat foarte mult omenirea căci Hitler a luat-o și spre vest unde unele țări inclusiv îngâmfata Franța au fost îngenuchiate repede deoarece generalii francezi se distrau la Cazino sau la Moulin Rouge! Apoi Hitler le-a trimis ceva "cadouri" zburătoare peste Canalul Mânecii până în Londra! Nu mai vorbesc de zecile de milioane de vieți căzute din inconștiența lor pentru a opri pe agresori pe punctul de a avea și arma atomică ceea ce ar fi condus la un dezastru necunoscut în istoria omenirii pe care ni-l imaginăm după doar două "cadouri" făcute de americani japonezilor care după primul nu au capitulat!

        Azi americanii nu-și mai permit să trateze pe germani la fel căci s-au întărit mult după reunificare și se constată o tendință de apropiere mascată între nemți și ruși!

         Cât despre noi, ce să mai zicem căci ne-am comportat și ne comportăm cu americanii ca o prostituată cu peștele ei! Cunoașteți ca o prostituată să pună vreo condiție peștelui căruia îi face toate poftele și nu cârtește când o trimite  oriunde la produs?