Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

echipa BDO

#41153 Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-07 09:20

#41150: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 Ai ceva de spus? Contacteaza-ne! Altfel ne rezervam dreptul de a actiona in consecinta.


BUC_URESTI

BDO Audit SRL

Victory Business Center
24 Invingatorilor Street,
030992, Bucharest-3
ROMANIA
Tel: +40-21-319 94 76
Tel: +40-372-169 900
Fax: +40-21-319 94 77
Fax: +40-372-169 977
Email: office@bdo.ro
Web: www.bdo.ro

 

BDO Business Advisory SRL

Email: finance@bdo.ro

 

Business Restructuring SPRL

Email: business.restructuring@bdo.ro

 

BDO Outsourcing Services SRL

Email: outsourcing@bdo.ro

 

BDO Tax SRL

Email: tax@bdo.ro

Raspunsuri

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41155 Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-07 09:28:20

#41153: echipa BDO -   <=== ACHITATI VALOAREA DIN ACTE SI SUMA INTREAGA ALTFEL AJUNGETI MAI RAU DE CAT SUNTETI ACUM, CEREM SA VI SE RETRAGA DREPTUL DE PRACTICA BDO SI ROMINSOLV SI DAUNE-PREJUDICII RESTITUTIE IN INTEGRUM  PREJUDICIILE PE CARE NI LE CREATI VOIT INDUSE IN ILEGALITATE SI PENAL, MERGEM LA NIVEL INTERNATIONAL SA VEDEM NOI CE RASPUNSURI VETI PRIMII PE AMENINTARI SI CEEA CE ATI COMIS, REMEDIATI PRIN ACHITARE TOT SI NE INTALNIM IN TRIBUNALE DAUNE-INTERESE ACOLO VA AFLATI CU NOI LA " NEGOCIERI " DACA PUTEM ..., SI EVITATI MULTE ALTE ASPECTE PE CARE LE VETI SUPORTA  SAU DACA JUDECATORUL DECIDE LE VETI PRIMII ASA CUM SCRIE IN LEGI, DECIZIA E SUVERANA JUDECATORILOR, SI ASA..., NU SCAPATI DE CEDO..., ACHITATI TOT BDO SI ROMINSOLV:

 BDO SI ROMINSOLV SUNTETI SUB INCIDENTA LEGILOR PENALE SI VETI RASPUNDE IN CONSECINTA FAPTELOR PE CARE LE-ATI CREAT, NU SUNTEM LA PIATA SI NICI LA CRASMA SA FACEM NEGOT PE BANII NOSTRI SALARII,ACHITATI TOT SI DUPA INCEP "NEGOCIERILE" TOT LA TRIBUNAL NE INTALNIM PE  DAUNE-INTERESE LA PREJUDICIILE CREATE IN TRIBUNAL SE TRANSEAZA SI NU ASA CUM SI-AU PERMIS PENAL UNII DINTRE MINORITARI DISPONIBILIZATI 2013 INCALCAND LEGILE PENALE SI S-AU DAT REPREZENTANTI FALSI IN NUMELE TUTUROR LA CARE VOI ATI ACCEPTAT ACORDURI PROTOCOLARE ILEGALE IN ILEGALITATE PENALA,OLTCHIM STATUL ROMAN CARE A DISPONIBILIZAT COLECTIV 2013 ACHITA TOT INTEGRUM TOT PENTRU CA ATI OPRIT ACHITARILE IN INSOLVENTA SI MIMATI ACHITARI,ABSOLUT TOT ASA CUM ATI ACHITAT CONCEDIILE DE ODIHNA LA CEI CARE AVEAU DE RECUPERAT CREA_NTELE CU_RENTE C.O. 2013 INSOLVENTA OLTCHIM SI LE-ATI ACHITAT, DUPA ATI SPUS  STOP BATISTA PE TAMBAL ACHITARI INSOLVENTA OLTCHIM 2013 SI MUUUULTE ALTE ILEGALITATI ROSTOGOLITE CONTINUU...INSOLVENTA OLTCHIM 2013, OLTCHIM ACHITA, OLTCHIM STATUL ROMAN PE LEGEA 85/2006 INSOLVENTA / FALIMENT ACHITA, VOI ROMNISOLV SI BDO VA REZERVATI DREPTUL SA ACHITATI TOT CONFORM ACTELOR, DECIZIILOR, LEGILOR COROBORATE CU TOT IN SUSTINERE, ALTFEL VETI RASPUNDE PENAL:

SA VA BATEM SI NOI OBRAZUL DOMNULE NICULAE BALAN, reprezentat BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, septembrie 2014, IULIE 2015...(...)

  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] "În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen-limită de depunere a ofertelor angajante", notau atunci administratorii judiciari.
Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Cu_rierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor.  "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv sa_lariile compensatorii ale sa_lariaţilor disponibilizaţi, sa_lariaţii fiind consideraţi sa_lariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014]

DECIDE:

 

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

 

*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SA_LARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite sa_lariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, sa_lariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Sa_lariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului."

 

OUG 36/2011 pentru modificarea si completarea OUG 116/2006 =>protectie sociala AJOFM alte sume asigurate si platite conform legii, n-au nicio legatura cu CCM salarii plati compensatorii

2014-05-09 11:11

 

http://www.oltchim.ro/