Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CINE A DISTRUS AGRICULTURA MAI DRAGA ILIE SIRBU,TATICUTUL LUI PONTEL,CINE?

#37250 lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continuat?

2015-05-07 13:54

#RETINETI BINE FRATILOR CU FRICA DE D ZEU DIN OLTCHIM CA DOCTORE VIOREL PONTA E VINOVAT DE TOTATA ACEASTA LINSARE A OAMENILOR DIN OLTCHIM,DE FAPT CINE A DISTRUS SI AGRICULTURA?

 nu asa ne a fost vorba tigan Bulgar si tradator imputit numit Cernev cu ghioca si burdoaza,nu asa am stat ca prosti degeaba la greva mizerabila din 2012 AUG.,cind tu monstrule de cra cra ne faceai bucata cu vosganian pt. banditul de zaremba,asta una la mina,de ce ma rahatule nu te ai linistit sau rahatilor nu v ati linistit cind a esuat privatizarea OLTCHIMULUI si ati continuat cu presiuni asupra oamenilor si greve de tot risul, plinsul in 2013?............va spun tot eu fota,pt. ca erati sustinuti la vremea aceea[SI SUNTETI SUSTINUTI SI ACUM] de nemernicii de PONTA,CRIN ANTONESCU[CACARAU MAI PUTIN]VULPESCU,CHITOIU,VOSGANIAN,BALAN DE LA CET[care a permis infiintarea de alte sindicate pt. a ne dezbina,dezbina ca sa cuceresti],TALPASANU,PIPEREA[BORFAS BAGABONT],ETC,ASTIA SUNTETI TOTI TRADATORII OLTCHIMULUI SI VENITI ACUM CU SINDICATUL ASTA FANTOMA,SINDI LINDIC DE RAHAT, DE TRADATORII, CA VOI SUNTETI INGERII?.......ASTA E D LE MAX ,NE AM LUPTAT CU MORILE DE VINT,AU TRADAT NISTE RAHATIIIII,DE CARE NICI DRACU NU AUZISE,CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA,ASTIA SUNT ADEVARATI TRADATORIII..................SI VIN ACUM SI MA INTREB,DE CE MAI MONSTRILOR CU CHIP DE OM,DE CE ATI TRADAT,PT.UN PUMN DE ZLOTII?.......SI CA SA VEDETI CA NU MINT ,CIND I AM SPUS LA NEMERNICUL SI LINGAUL LUI CERNEV,UNUL BURDOAZA ,SA IESIM IN STRADA SA NE CEREM BANII PROMISI[RESTANTELE PROMISE],ATUNCI IN OCTOMBRIE 2012,TRDATORUL DE CERNEV A ZIS CA SA STAM LINISTITI CA DA URIT LA GUVERN,ERA PINA IN ALEGERILE PRTIDELOR DE RAHAT DE LA PUTERE DIN DECEMBRIE,ATI INTELES MAI FRATILOR CEVA AU BA,HAI PA TRADATORILOR.

Raspunsuri

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37251 Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continua

2015-05-07 13:59:23

#37250: CINE A DISTRUS AGRICULTURA MAI DRAGA ILIE SIRBU,TATICUTUL LUI PONTEL,CINE? - lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continuat? 

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

 

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

 

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

 

[  CEI DE AU COMIS ILEGALITATI IN NUMELE NOSTRU, INTRA PENAL, NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SI MASA CREALA SAU ESALONARI, INJUMATATIRI, FIRMITURI...SAU ALTE ILEGALITATI CARE S-AU COMIS CU SUMELE SALARII CREANTE OLTCHIM. ]

 

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale; 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

 

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/