Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37249 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

2015-05-07 11:55

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

Marţi, 03 Februarie 2015

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA, SUNTEM PRADUITI!!!!!!

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAZATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!!

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM SI NU IN ILEGALITATEA CREATA SI CUM PROCEDEZA PIPEREA SI ACOLITII LUI PRIN FURT SI DETURNAREA PE CARE O DORESTE ASCUNSA SI FARA SA SE MAI DISCUTE  SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE INCALCAND LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE IN VIGOARE!!!!

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment. 

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

 

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013:

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA

http://portal.just.ro/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

 

Raspunsuri

CINE A DISTRUS AGRICULTURA MAI DRAGA ILIE SIRBU,TATICUTUL LUI PONTEL,CINE?

#37250 lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt. un pumn de zlotii si apoi ati continuat?

2015-05-07 13:54:37

#RETINETI BINE FRATILOR CU FRICA DE D ZEU DIN OLTCHIM CA DOCTORE VIOREL PONTA E VINOVAT DE TOTATA ACEASTA LINSARE A OAMENILOR DIN OLTCHIM,DE FAPT CINE A DISTRUS SI AGRICULTURA?

 nu asa ne a fost vorba tigan Bulgar si tradator imputit numit Cernev cu ghioca si burdoaza,nu asa am stat ca prosti degeaba la greva mizerabila din 2012 AUG.,cind tu monstrule de cra cra ne faceai bucata cu vosganian pt. banditul de zaremba,asta una la mina,de ce ma rahatule nu te ai linistit sau rahatilor nu v ati linistit cind a esuat privatizarea OLTCHIMULUI si ati continuat cu presiuni asupra oamenilor si greve de tot risul, plinsul in 2013?............va spun tot eu fota,pt. ca erati sustinuti la vremea aceea[SI SUNTETI SUSTINUTI SI ACUM] de nemernicii de PONTA,CRIN ANTONESCU[CACARAU MAI PUTIN]VULPESCU,CHITOIU,VOSGANIAN,BALAN DE LA CET[care a permis infiintarea de alte sindicate pt. a ne dezbina,dezbina ca sa cuceresti],TALPASANU,PIPEREA[BORFAS BAGABONT],ETC,ASTIA SUNTETI TOTI TRADATORII OLTCHIMULUI SI VENITI ACUM CU SINDICATUL ASTA FANTOMA,SINDI LINDIC DE RAHAT, DE TRADATORII, CA VOI SUNTETI INGERII?.......ASTA E D LE MAX ,NE AM LUPTAT CU MORILE DE VINT,AU TRADAT NISTE RAHATIIIII,DE CARE NICI DRACU NU AUZISE,CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA,ASTIA SUNT ADEVARATI TRADATORIII..................SI VIN ACUM SI MA INTREB,DE CE MAI MONSTRILOR CU CHIP DE OM,DE CE ATI TRADAT,PT.UN PUMN DE ZLOTII?.......SI CA SA VEDETI CA NU MINT ,CIND I AM SPUS LA NEMERNICUL SI LINGAUL LUI CERNEV,UNUL BURDOAZA ,SA IESIM IN STRADA SA NE CEREM BANII PROMISI[RESTANTELE PROMISE],ATUNCI IN OCTOMBRIE 2012,TRDATORUL DE CERNEV A ZIS CA SA STAM LINISTITI CA DA URIT LA GUVERN,ERA PINA IN ALEGERILE PRTIDELOR DE RAHAT DE LA PUTERE DIN DECEMBRIE,ATI INTELES MAI FRATILOR CEVA AU BA,HAI PA TRADATORILOR.