Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#36284 Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD.

2015-04-17 13:33

#36283: CREANTELE OLTCHIM. - Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD. 

 DESPRE CINE E VORBA ?? DATII NUMELE , SA STIUM SI NOI CINE ESTE OMUL ASTA DE CARE   VORBITI . SA VEDEM CINE E ASTA DE STA LA CAFELE PE BANII NOSTRIII.

VEDETI CA E SARBATOARE AZI , NU IL MAI BLESTEMATI PE ALA .

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.

#36285 Re: Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD.

2015-04-17 13:37:45

#36284: - Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD. 

 Nu-ti trebuie nume si prenume aruncate aici pe petitie, exista la grefa Tribunalului in dosarul respectiv o astfel de hartie in care apar ca si motivare a respingerii si inchiderii procesului. Si se poate cere chiar lui Piperea, ARE OBLIGATIA ASTA sa aduca acest act protocolar, de catre el OFICIAL pentru a confrunta cu realitatea si  cine a comis aceste fapte. Daca doriti cautati pe youtube sunt multe fimulete in care acestia au avut intalniri pe dialog-social la diverse institutii si au luat astfel de decizii haotice. AU FOST INTALNIRI IN CARE ERA DIALOG-SOCIAL PENTRU DISPONIBILIZATII 2013 IAR LA ACESTEA NU ERAU PRIMITI FOSTII SALARIATI OLTCHIM SI CULMEA VENEAU SINDICATELE CU SALARIATI ANGAJATI, ORI PE CEI FOSTI SALARIATI II TINEAU AFARA....ETC.

IDEEA ESTE ALTUNDEVA,  CINE A INSTRUMENTAT SA TINA OCUPATI ACESTE PERSOANE PRIN INSTANTE TOTAL AIUREA SI CONTRA  RESPECTARIII  LEGILOR SI TUTUROR ADEVARURILOR, STIIND FOARTE BINE DE ACESTE ASPECTE SI NU AU CERUT ANULAREA PROTOCOALELOR ILEGALE EI AVAND ALT SCOP IN EXCHIBITIONISMUL LOR MACABRU DE A ASMUTII PE DISPONIBILIZATII 2013. SI CINE A INSTRUMENTAT CA SA LE CONSUME SUMELE DE BANI PANA LA EPUIZARE ( MA REFER LA TAXE, LA ALTE TAXE, ALTE COMISIOANE, ALTI AVOCATI SCOSI PESTE NOAPTE SI CARE PROMITEAU VICTORII RAPIDE SI FARA NICIO ABATERE IN LUNA DE SIGUR LUATI BANII , ... ETC.  ) SA-I ADUCA CHIAR  LA PIERDEREA VIETII SI DISPERARE. CINE A IMPINS ACESTI OAMENI SA STEA IN GREVA FOAMEI SI ALTE FORME DE PROTEST, LA CARE " EI " RADEAU SI BATJOCOREAU  PE ACESTE PERSOANE, MEREU INDRUMANDU-LE TOTAL ERONAT..., PUNEM SI CAMPANIILE ELECTORALE DE LA VREMURILE RESPECTIVE.... O UMILINTA MAXIMA.

SI MULTE ALTELE, VREM RASPUNSURI.


Musafir

#36291 Re: Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD.

2015-04-17 15:13:36

#36284: - Re: Re: OF GAOZARILOR CERNEVISTII, NU INCETATI VAD. 

 DA MA RAHATULE CERNEVIST ASTA E FOTA CARE A STAT LA CAFELE  SI CHIOLHANURII,AM UITAT DE ZLOTII LUI ZAREMBA.