Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post


Musafir

#291

2015-04-16 16:39

 TOMA dezvaluieste-ti identitatea si nu mai sta pitit dupa diferite fuste si perdele! Ca sa te creada lumea sau sa pornesti o initiatiava de a iesi in strada, cred ca-ti trebuie , in afara de vasta ta cultura generala, CREDIBILITATE si fara o identitate, nu o sa ai niciodata aceasta credibilitate, priveste la Petre, Maria si toti ceilalti, care lupta (cu semnaturi , se fac cunoscuti pe la televiziuni, furnizeaza informatii, cate putin, dar cu pasi importanti) si mobilizeaza oamenii pt semnaturi si la o demonstratie pasnica in strada , nu maidan, o sa fie ascultati.......tu, Toma ... stim noi care! scrii niste mesaje fara substrat, toti stim ca nu se misca nimic fara initiativa si mobilizare, dar aceste semnaturi sau alte manifestari conteaza pt unii si ar avea mare efect daca s-ar strange mai multe si cei de la APAH S-AR MOBILIZA SI EI

 Prinde taurul de coarne, nu te mai incalzi in propriul fotoliu, dezvaluieste identitatea ta , mobilizeaza-i pe cei de la APAH-RO, scrie in limbile pe care ne arati ca le cunosti la forurile decizionale europene........SI IESI IN STRADA SA TE VEDEM SI CU SIGURANTA O SA SE ADUNE SI ALTII , DAR SPUNE CINE ESTI!

 Raspandesti pesimism, arata ca poti face si altceva folositor si concret !

 BAFTA!

Raspunsuri

Acelasi.... Toma.

#292 Re:

2015-04-16 17:36:17

#291: -  

 Eu , pentru moment si pentru tine sunt Toma . Tu insa nu esti decat un numar ( sau mai multe )  - In spiritul democratiei si a libertatii de opinie declar ceeace gandesc . Daca nu esti Adminul acestui site nu mai face pe vataful dle. #291 - Crezi ca acesta este un " mesaj cu substrat " ?  - Pierd vremea polemizand cu tine !   - Spune ce faci tu ( in afara de Heirupul cu Petre si Maria ) - lntri zilnic si " Bati campii "  dupa metoda ; aberez , deci exist ! Lasa- ne , suntem satui de  fitilisti. Divide et impera e numele matale ,No name sau Neica nimeni. ?  - Scuze pentru  OFF TOPIC !