Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35899 Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor

2015-04-02 14:31

#35868: - Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor 

 http://www.criterii.ro/index.php/en/national

Mihai Bălan și-a dat demisia de la CET Govora! LIBERALII AU ÎNNEBUNIT!

Details   Created On Thursday, 02 April 2015 17:07

 

Mihai Bălan și-a dat demisia din funcția de director al SC CET Govora SA. Pe surse am aflat că demisia a fost depusă astăzi la secretariatul instituției. Conform acelorași surse, directorul Bălan nu a mai suportat imixtiunile politice în activitatea managerială de la CET Govora.

Se pare că liberalii din conducerea județului au avut pretenția ca și femeia de serviciu de la CET să fie liberală. Aceiași liberali sabotează activitatea de exploatare a cărbunelui la Alunu, prin primarul Boeangiu.

În ultimele luni, asupra directorului Mihai Bălan au fost exercitate presiuni enorme pentru ca la CET și firmele din subordine să fie instalați directori cu carnet de partid PNL. De asemenea, au existat presiuni pentru ca în CET să fie introduse firme cu patroni galbeni, sponsori la partid. Președintele CJ Vâlcea, Ghoerghe Păsat, este o simplă marionetă în mâinile păpușarului șef Cristian Buican.

În aceste condiții, FALIMENTUL CET-ului este iminent! În scurt timp cei 2500 de angajați vor ajunge ȘOMERI. Felicitări PNL, felicitări Cristian Buican! În nebunia lor și foamea de bani și funcții liberalii vor face azi chef la partid crezând că l-au luat pe Dumnezeu pe picior și au LIBER LA JEFUIREA CET-ULUI!

Raspunsuri


Musafir

#35900 Re: Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor

2015-04-02 14:42:23

#35899: - Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor 

 Asta Balan, este ala de a venit cu maseuza, croitor, dieteticean, manichiurista sau cum dracu i-a bagat el pe susta angajati in Oltchim, armata lui..., mancarea aleasa in pavilion, ca ii statea in gat cantina sa pape si el ce mancau muncitorii, pe dieta cum este el la ce boala are...


Musafir

#35923 Gică Păsat, trafic de influenţă cu banii CET-ului

2015-04-03 07:04:39

#35899: - Prin CET Govora bântuie spaima disponibilizărilor 

Gică Păsat, trafic de influenţă cu banii CET-ului.

Scandal în Consiliul Judeţean Vâlcea, interimarul ilegal din fruntea instituţiei s-a certat ca la uşa cortului cu managerul societăţii CET Govora din cauza politizării societăţii, dar şi din cauza unor contracte de publicitate impuse de liberalul Gheorghe Păsat prin trafic de influenţă. Neşansa a făcut ca numele publicaţiilor de pe cele două liste să fie diferite…n-au ,,bătut” pe aceeaşi undă de interese. Mangerul Mihai Bălan avea o listă, liberalul Gică Păsat alta.

 

Din sursele partidului reiese că Bălan a lăsat pe dinafară ziarul protejat de deputatul Cristian Buican, iar Păsat a tăiat de pe lista contractelor vechi un protejat al lui Bălan. Şi uite aşa a început scandalul. Nebunia a fost declanşată ieri când publicaţia protejată de Cristian Buican a aflat că nu se află printre cele cinci ziare de pe noua listă, suma totală alocată acestora ajungând la peste 2,5 miliarde de lei vechi pe an. CET-ul se află în pragul falimentului, dar capii CJ şi CET aruncă cu miliardele în presă de dragul imaginii personale, pentru că publicaţiile respective sunt obligate să-i facă frumoşi şi deştepţi de trei ori pe săptămână în contul banilor primiţi, chiar dacă motivele sunt inexistente.

Conflictul s-a stins la sfârşitul zilei cu demisia managerului Mihai Bălan, o demisie despre care aleşii judeţeni ai PNL nu ,,ştiau nimic”. Gheorghe Păsat a refuzat să răspundă la telefon, deşi era principalul vinovat în scandalul cu CET-ul, iar cei care au catadicsit să răspundă au declarat că nu ştiu nimic, şi chiar nu ştiau. Unul dintre ei habar nu avea care este procedura şi unde ar fi trebuit să-şi depună managerul CET-ului demisia. Îl informăm noi – demisia se depune la Consiliul de Administraţie al CET Govora, nu la secretariatul propriului birou, cum a făcut Mihai Bălan în searea zilei de ieri. Asta dacă e să fim serioşi. Politizarea societăţii este încă un motiv fals – CET Govora şi societăţile satelit din subordine au fost înfiinţate pentru clientela de partid, şi atunci despre ce vorbim? Conflictul de la CET se rezumă la bani – la miliardele de lei administrate de singurul furnizor de apă caldă şi căldură al judeţului, iar Gheorghe Păsat a fost pus în fruntea CJ pentru că nu are nici teamă, nici jenă în a practica traficul de influenţă. Omul a fost făcut şi numit pentru asta de liderii PNL Vâlcea. Dacă Mihai Bălan îşi iamginează că liberalii îl vor ruga să se răzgândească se înşală amarnic, vor ciocni un pahar de vin şi vor striga ,,Regele a murit! Trăiască regele…nostru!”.