Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#35750 CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: ADMINISTRATORI JUDICIARI SI SPECIAL, DIRECTORI

2015-03-29 18:36

CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM:
- ADMINISTRATORI JUDICIARI - conflict de interese (avocati ai unor firme aflate in litigii cu Oltchim) si deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii - si aici sa va aduceti aminte de ceea ce spunea Mariana Campeanu in calitate de Ministru al Muncii pe 30 iulie 2013 ca "banii necesari salariilor compensatorii sunt prevazuti in buget pentru disponibilizatii de la Oltchim si de la Posta" - bani utilizati pentru capital de lucru, salarii curente).
- ABMINISTRATOR SPECIAL - deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii curente).
- DIRECTORI - conflict de interese (director la Protetchim sau director la Oltchim), deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii curente), incompetenta manageriala (cresterea datoriilor combinatului cu 45% in 2 ani si jumatate, generarea de pierderi de cca. 400 milioane de euro in 2 ani si jumatate de management dezastruos, incapacitatea atragerii capitalului de lucru, disponibilizarea unui numar de 932 salariati in anul 2013 si probabilitatea disponibilizarii in perioada imediat urmatoare a inca 1.300 de salariati, mentinerea in functie si mai ales in plata a unui numar supradimensionat si nesimtit de directori - mascati sub denumirea de sefi divizie, etc.).

 

UN SINCER: HUUOOO!!!

Raspunsuri


Musafir

#35765 CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: ADMINISTRATORI JUDICIARI SI SPECIAL, DIRECTORI

2015-03-30 07:24:10

#35750: - CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: ADMINISTRATORI JUDICIARI SI SPECIAL, DIRECTORI 

 CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: 

- ADMINISTRATORI JUDICIARI - conflict de interese (avocati ai unor firme aflate in litigii cu Oltchim) si deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii - si aici sa va aduceti aminte de ceea ce spunea Mariana Campeanu in calitate de Ministru al Muncii pe 30 iulie 2013 ca "banii necesari salariilor compensatorii sunt prevazuti in buget pentru disponibilizatii de la Oltchim si de la Posta", bani utilizati pentru capital de lucru - salarii curente).
- ABMINISTRATOR SPECIAL - deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii curente).
- DIRECTORI - conflict de interese (director la Protetchim sau director la Oltchim), deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii curente), incompetenta manageriala (cresterea datoriilor combinatului cu 45% in 2 ani si jumatate, generarea de pierderi de cca. 400 milioane de euro in 2 ani si jumatate de management dezastruos, incapacitatea atragerii capitalului de lucru, disponibilizarea unui numar de 932 salariati in anul 2013 si probabilitatea disponibilizarii in perioada imediat urmatoare a inca 1.300 de salariati, mentinerea in functie si mai ales in plata a unui numar supradimensionat si nesimtit de directori - mascati sub denumirea de sefi divizie, etc.).

 

UN SINCER: HUUOOO!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38496 Re: CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: ADMINISTRATORI JUDICIARI SI SPECIAL, DIRECTORI

2015-05-26 13:20:04

#35750: - CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM: ADMINISTRATORI JUDICIARI SI SPECIAL, DIRECTORI 

 JAF LA OLTCHIM CU CET GOVORA SI STATUL ROMAN  IN COMPLICITATE PRIN PIPEREA CU ASOCIATII & CO., FURTURILE!!!

CONDUCEREA PENALA DE LA OLTCHIM:
- ADMINISTRATORI JUDICIARI - conflict de interese (avocati ai unor firme aflate in litigii cu Oltchim) si deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii - si aici sa va aduceti aminte de ceea ce spunea Mariana Campeanu in calitate de Ministru al Muncii pe 30 iulie 2013 ca "banii necesari salariilor compensatorii sunt prevazuti in buget pentru disponibilizatii de la Oltchim si de la Posta" - bani utilizati pentru capital de lucru, salarii cu_rente).
-ABMINISTRATOR SPECIAL - deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii cu_rente).
- DIRECTORI - conflict de interese (director la Protetchim sau director la Oltchim), deturnare de fonduri (banii de la CAR, salarii restante, salarii compensatorii, salarii cu_rente), incompetenta manageriala (cresterea datoriilor combinatului cu 45% in 2 ani si jumatate, generarea de pierderi de cca. 400 milioane de euro in 2 ani si jumatate de management dezastruos, incapacitatea atragerii capitalului de lucru, disponibilizarea unui numar de 932 salariati in anul 2013 si probabilitatea disponibilizarii in perioada imediat urmatoare a inca 1.300 de salariati, mentinerea in functie si mai ales in plata a unui numar supradimensionat si nesimtit de directori - mascati sub denumirea de sefi divizie, etc.).

 

UN SINCER: HUUOOO!!!