Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

HUNTER - IIIIIIIIIIIIIIIIIII VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM.

#35201 Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul?

2015-03-10 12:32

#29369: - Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul? 

  ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

http://www.rominsolv.ro/

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

 

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. [ ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI VA DESCRIETI !!!! ]

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scurt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti. În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe curente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.

 

Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

* e

P.S.: OMUL LUI PIPEREA SE CREDE CU PUSCA-N MANA SI IN JUNGLA DUPA UN FILM CREAT DE EI IN CARE INAMICUL ESTE UN OM MUNCITOR SI NECAJIT  VAMPIRIZAT PRIN MUSCATURA LOR VAMPIRIZATA IN OLTCHIM SI CARE NICI NU STIE CE I-SE INTAMPLA..., OFERINDU-I GLONTUL, SPANZURATOAREA, DISPERAREA, FIIND  HULIT, AMAGIT, TRANTIT LA PODEA, UMILIT, INJOSIT, HAITUIT, RIDICULIZAT, FURAT.....S.A.M.D., .... LASAT SA ALERGE PENTRU A FI LUAT IN CATAREA PUSTII DE ACESTI NETREPNICI. ESTE UN FILM RE: RE: REDIVUZAT DE MULTE ORI PE PRO TV SI IN CINEMATOGRAFE ACUM APLICAT LA CINEMATOGRAFIE PRODUCTIE OLTCHIM SCENARIU, NUMIT HUNTER ( VANATOR ), IAR ACUM ACEST  FILM OLTCHIM SA, MARCA PIPEREA  ASOCIATII & CO. ARE ACTIUNEA IN ROMANIA PRIN ACESTI AVOCATI SI TOTI AVOCATII COMPLICI LA FAPTE PRIN CASA DE FILM OLTCHIM PRODUCTIE.

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Raspunsuri

HUNTER - IIIIIIIIIIIIIIIIIII VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM.

#35202 Re: Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul?

2015-03-10 12:33:39

#35201: EI AU TRECUT LA VANATOARE DE CAPRIOARE SI PROTEZEAZA LUPII, HIENELE SI SACALII: - Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul? 

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

 
 
Gheorghe Piperea
11 mins ·

La doi ani de la declansarea insolventei la Oltchim Rm Vilcea suntem in prag de vot al adunarii creditorilor asupra planului de reorganizare. Cu o cifra de afaceri lunara de 15 mil euro si un grad de utilizare a capacitatii de productie de 30 % (fata de doar 6 mil euro si, respectiv, 6% in ianuarie 2013), Oltchim are in plata peste 2300 de angajati. In mod indirect, pentru ca s-a mentinut in viata in ciuda asteptarilor si cerintelor FMI, Oltchim tine in viata inca 3000 de locuri de munca la intreprinderile de pe platforma Oltchim, dependente de supravietuirea acestuia.
De fapt, asta am vrut sa va spun : cele 2300 de salarii platite direct de Oltchimul aflat in insolventa din 2013 pina in prezent au generat peste 12 milioane euro impozite, taxe locale si contributii la asigurari sociale/de sanatate, adica toate acele impozite si taxe care se platesc de angajator prin retinere (stopaj la sursa). Acesti 24 mil euro au sursa de finantare a pensiilor, medicamentelor si tratamentelor medicale, spitalizarilor, ajutoarelor de somaj si a multor alte prestatii sociale ale statului si ale unitatilor administrativ - teritoriale catre cetatenii din judetele Vilcea si Arges.

Faceti (ne)stimati hateri comparatia cu falimentul, acela pe care vi-l doriti pentru ca cei care l-au cauzat sa scape nepedepsiti : in faliment nimeni nu ia nimic, intrucit costurile lucrarilor de ecologizare (intinse pe 10 ani de la inceputul lichidarii) sunt atit de enorm de mari, incit depasesc cu 300% totalul sumelor ce ar rezulta din lichidarea Oltchim.

PS Estimativ, cei 3000 de vilceni care inca mai au loc de munca in industria direct dependenta de Oltchim genreaza, estimativ, inca 15 mil euro pe an, cu aceeasi destinatie. La aceasta va rog sa adaugati doar tva-ul rezultat din consumul celor 5300 de oameni care isi iau salariile pentru ca am tinut Oltchim in viata in ciuda celor care i-au dorit falimentul.

PPS Nici eu nici echipa mea nu am incasat pina in prezent niciun onorariu pentru cei doi ani de chin la Oltchin. Pina acum am lucrat pe datorie. Am fost si pentru acei oameni, chiar si pentru haterii locali, un parakletos, nu credeti?

 

comentarii:

1 hr
 

P.S.: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193, SI... DIN  http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu
 Ultima actualizare 04 martie 2015