Pentru încetarea influenței Bisericii Ortodoxe Române în educație

Quoted post

Musafir

2015-03-01 10:08

ART.1 BOR.este comunitatea orttodoxilor,clerici,monarhi si mireni,constituiti canonic in parohii si manastiri din eparhiile Patriarhiei Romane,care marturisesc pe Dumnezeu in Sfanta Treime,pe temeiul Sfintei Scripturi...(citind Scriptura am descoperit ca religia Ortodoxa nu respecta Sfanta Scriptura si practica traditia care le aduce un castig material)exemplu Ezechiel cap.8 Dumnezeu numeste uraciune ce fac preotii,care au pictat in templu chipuri de oameni,animale si taratoare la care se inchinau,epistola luiIeremia,Istoria omorari balaurui...,Isaia,Intelepciunea luiSolomon,si Noul Testament,demonstreaza ca BOR.incalca Sfanta Scriptura,in schimbul obiceiurilor si a traditiilor aducatoare de bani,asta demonstreaza ca avem o religie falsa care nu-i slujeste pe Dumnezeu.

Raspunsuri

Musafir

#169 Re:

2015-03-01 11:31:33

După cum pui problema cred că faci parte dintr-o altă biserică decât BOR și folosești Sfânta Scriptura pentru a demonstra faptul că BOR nu deține credința cea adevărată. Deci ești un creștin in felul tău care nu-L contești pe Dumnezeu și nici religia. Crezi însă că biserica ta deține adevărul pentru că numai voi interpretați corect scriptura.
S-ar putea, după cum se vede și din comentariile de pe această pagină, după ura, virulenta, obtuzitatea de care dau dovadă cei ce nu au niciun Dumno, să asistăm la un extremism abject împotriva celor care nu le împărtășesc opinia, adică împotriva creștinilor!

Musafir

#170 Re:

2015-03-01 11:45:33

PROBABIL AR FI FOST UTIL SA PARTICIPI LA ORELE DE RELIGIE, CA ȘI OBSERVATOR, CA SĂ AFLI ȘI TU CUM S-A CONSTITUIT SI CÂND BISERICA.
Cum era organizată, cine și cum susținea financiar biserica, ce slujbe se faceau și multe altele pe care le ignori.
Mai ușor ar fi să citești despre măcar unii din cei care au murit pentru propovăduirea lui Hristos. Pentru că filele de calendar cuprind sute de nume, sinaxarele adaugă mii, iar istoria mai veche sau mai nouă, sute de milioane. Preoți, călugări, mireni au făcut parte din această Biserică pe care tu o desconsideri.
Și astăzi se moare pentru Hristos.
Tu ce valori aperi?

Musafir

#171 Re:

2015-03-01 17:46:35

#168: -  

Citeste cartile mentionate pe www.Biblia ORTODOXA ,si compara cu alte traduceri,nu este interpretata de mine.Sunt Ortodox,dar nu sunt practicant,daca eram nascut in China eram budist,daca eram turc eram musulman ....,la fel cei ce sau nascut,nu eu am scris Biblia.    (apocalipsa cap.14;6,7.)Ce intelegi prin mesajul dat ,"Si am vazut apoi un inger,cere zbura prin mijlocul cerului,avand sa binevesteasca Evanghelia vesnica celor ce locuiesc pe pamant si la tot neamul si semintia si limba si poporul,Zicand cu glas puternic:Temeti-va de Dumnezeu si dati Lui slava,ca a venit ceasul judecatii Lui,si va inchinati Celui ce a facut cerul si pamantul si marea si izvoarele apelor."(ultimul apostol cel mai tanar caruia Hristos ia zis fiind rastignit IOANE iata mama ta si lui MARIA iata fiul tau.)eu cred ca trebuie sa facem diferenta intre cei care au scris dupa IOAN(Apocalipsa Sfantului Ioan teologul,iar de va  scoate cineva din cuvintele cartii acestei proorocii,...)cap 22;19.    Cui trebuie sa ne inchinam? VEZI si versetul 8,9.