Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post


Musafir

#12

2015-02-23 17:33

Sunt un medic obligat la neputinta in fata majoritatii pacientilor cu hepatita cronica VHC care nu sunt eligibili sau nu au raspuns la tratamentul existent in tara. Imi este rusine sa mai dau din umeri! Imi este jena ca nu am nicio putere in a modifica ceva. Mai mult, am auzit ca eventuala actualizare a listelor de medicament enu vor cuprinde tratamentele fara interferon , ci pe cele la care ghidurile actuale scriu@ not recommended@.

Raspunsuri

adria

#13 Re:

2015-02-23 18:00:19

#12: -  

 s-ar parea ca in continuare romanii iau medicamentele "refuzate"  de altii.De ce bolnavii cu hepatita C mai platesc asigurarile medicale ???

ss

#30 Re:

2015-02-24 18:11:43

#12: -  

 Salut doctore.Personal as vrea sa stiu mai multe despre exp. ta profesionala.Vad aici destui destepti care spun ca statul e criminal ptr tripla terapie...Tu ce crezi? Sa mori? sau sa mai ai o sansa? Eu sant non resp....Poate as incerca si tripls ptr ca e sansa si dreptul meu de a alege...Stiu cazuri ce au urmat cura cu interf.si s au vindecat...cum e!!!Tu ai putea fi un formator si ar fi bine sa fii atent la ce scrii! Chiar as vrea sa stiu ce exp te recomanda.Sper sa nu fii las ! Sa mi dai o replica...