Pentru încetarea influenței Bisericii Ortodoxe Române în educație

Quoted post


Musafir

#6

2015-02-22 22:17

Religiile, această Ciumă străină, antinațională, pusă pe fața demnă și curată a Poporului Dac, nu are ce căuta în spațiul public ! La gunoi cu ele !
Dar cu petiții nu facem nimic; este necesară ORGANIZAREA POLITICĂ a poporului pentru a-i izgoni pe infractori din Putere ! 22 februarie 2015. Prof. Gheorghe UNGUREANU

Raspunsuri

Sabasios

#85 Iti zici profesor!? Hmmm!

2015-02-26 08:13:28

#6: -  

 daca semnezi  ca profesor  si intr-adevar esti de meserie aceasta, stii bine ca religia nu  a fost pentru noi romanii o "ciuma straina" ci  a fost o a doua  natura a poporului roman in istorie. Ca supravietuirea noastra ca popor, aici, la confluienta tuturor relelor, a fost definita de ortodoxie. Ca ea, credinta a fost puntea care ne-a legat si  ne-a facut trainici a si ne-a facut  o natiune. Că azi vin tot felul de  " profesori"  care  sunt slabuti intelectual si profesional,care critica fara sa gandeasca si fara sa filtreze adevarul, conduce la o isterie  de turma.

Pui de dac

#151 Re:

2015-02-27 19:49:03

#6: -  

 Ha, ha,hah! Daca ne-am lua toti parintii dupa acest profesor Ungureanu Gheorghe din Cicanesti , jud.Arges, care se proclama inca membru al Partidului Comunist (cica)Nepecerist , ar trebui sa fie introdus in scoala ca obiect de studiu pentru elevi socialismul stiintific, ba chiar ar fi de infiintat un muzeu al "martirilor comunisti" in frunte cu Ceausescu.Ce credeti, n-ar fi mai interesant pentru nepotii dumneavoastra ca la scoala sa invete doctrina comunista decat sa afle generalitati despre reperele morale de sorginte religioasa?!

Domnule profesor comunist, "această Ciumă străină, antinațională, pusă pe fața demnă și curată a Poporului Dac, nu are ce căuta în spațiul public !" are o singura definitie : COMUNISMUL si adeptii sai - adica dumneavoastra si cei ce l-ati slujit cu drag, acel odios regim politic putred si infect pe care l-ati promovat si pupat in dos,care a impilat orice forma de manisfestare a libertatii de expresie si de gandire umana provocand un genocid sub toate formele la adresa poporului roman.Nu dati dovada decat de ipocrizie ieftina si meschina specifica pupincuristilor slugoi ai tristului regim.

De aceea sunteti unul din numerosii indivizi -care alaturi de alti farisei ideologi contemporani ce populeaza azi parlamentul tarii dar momentan dorm la "racoare" din cauze penale- primiti un loc de cinste la cosul de GUNOI al istoriei noastre ca neam.