Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#33175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT

2015-02-04 16:52

#33174: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM 

 bai psihoza maniaco-depresiva constat ca tu esti cel luat in deradere de mai multi musafiri ai acestei petitii si nu eu

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#33176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC

2015-02-04 16:53:49

#33175: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLT 

 BAAAA CONSTATATORUL JEGURILOR, VETI DA DRACU DE FAPTELE NEMERNICE CU CARE VA OCUPATI. LE-ATI FURAT BANII, MULTI O SA CONSTATE CU CE SUME RAMAN EI IN BUZUNARE DUPA SCLIFOSELILE,  MASCARADELE, MAIMUTARELILE, PORCISMELE  SI MIZERIILE CU CARE VA OCUPATI SI ALTE FAPTE..., ATI DISTRUS VIETI SI FAMILII, HOTILOR.

ASTA SCRIE IN DECIZIE:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

FARA TEXTUL RESPECTIV, SE PIERDEAU SUMELE DE BANI.

ACUM ACESTE SUME MARE PARTE DIN ELE SUNT  POPRIRE LA AVOCATI SI ALTE INSTITUTII, AU AVUT ALTII GRIJE SA CONTESTE TERMENUL DE CREANTA SI MULTE ALTE FAPTE LOR...

DIN CAUZA ASTA MULTI NU-SI VOR LUA BANII SALARII PLATI COMPENSATORII SAU MARE PARTE DIN SUMA DE O AU DE PRIMIT, ELE SE ACHITA DE OLTCHIM, DAR DERBEDEII AU AVUT DEJA PLANUIT CUM SA LE SIFONEZE DIN SUME, FIRESC EI RAMAN PACALITII, NUMAI CEI CARE AU PARTICIPAT...., O MICA PARTE DIN DISPONIBILIZATI, MAI NAIVI SI SLABI DE INGERI.