Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#33159 Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM V

2015-02-04 14:57

#33157: CREANTEL-NEBUNEL-SCOS DIN CONTEXTEL - Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCE 

 Maaaaaaaaaa,  BABUINULE FARA NEURONI si sufocat de prostia de o porti la tine in extrasele tale sovietice scoase din analele noastre si digerate de tine. BASTARDULE SCOS DIN CONTEXT, VEI MURII PE LIMBUTA SI CREIERUL TAU SUFOCAT IN INEPTIILE DE REFUZI SA NU MERGI SA TI LE TRATEZI LA PSIHIATRU.

POTI SA TE TAVALESTI IN DURERE, SA-TI TARASTI HOITUL IMPUTIT PE UNDE DORESTI TU SI TRAMBITA TA SPURCATA SA O FACI CLANTA,CLANTA SI CRA,CRA,CRA,  CAPSATORUL DE SERVICIU SI UZURA SINAPSELOR DEVENITE LIPSA...,DE LE INSIRI TU PE AICI SI PE UNDE MAI BATI CAMPIII....

1. CREANTE ESTE TERMENUL DE TE SUFOCA PE TINE SI L-AI CONTESTAT SI NICI IN VOCABULAR LA TINE N-A STAT NICIODATA, ASA AI PIERDUT PROCESELE, PE LIMBA TA SCOASA DIN CONTEXT.  CREANTELE OLTCHIM SUNT SALARII SI TOATE CREANTELE DE LE ARE OLTCHIM LA  CREDITORI DE ACHITAT.

2. LEGEA SI LEGILE PENTRU UNU CA TINE NU INSEAMNA NIMIC SI CULMEA TOT CE S-A INTAMPLAT SI SE INTAMPLA PAS CU PAS ITI ARATA NU NUMAI CAT DE SCOS DIN CONTEXT ESTI CI CATE MINCINI SI ABERATII SI ALTE FAPTE NOTABILE AI CREAT TU SI ALTII CA TINE DE ANI DE ZILE, PE LANGA LEGI SI LEGE, SUFOCAREA TE PRINDE  SI RAMAI FARA AER;

3. TERMENELE SI PASII INSOLVENTEI LA TINE NICI NU AU EXISTAT VREODATA, IAR CU CE TE-AI OCUPAT ARATA IAR CA AI FACUT DEJA STOP SI LIPSA AER.

4. MINCIUNILE SI ALTE FAPTE CREATE SI SUSTINUTE DE TINE SI MULTI ALTII CA TINE,  VEZI, NU NUMAI CA SCOTI PE PLISCUL TAU SI FAPTELE TALE ILEGALITATI DAR VEI RACII INSTANTANEU...,  FAPTELE VOASTRE CARE OBSERVI, CHIAR VOI ATI COMIS ACESTE FAPTE.

Raspunsuri


Musafir

#33173 Re: Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA

2015-02-04 16:29:03

#33159: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: : Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM V 

 bai creanta ametita, turmentata, bolnava psihic, bai neintelesule , bai complexatule , cati trebuie sa iti mai spuna ca esti prost ca sa iti dai si tu seama ca esti prost?

De multe ori te citesc doar din amuzament si sa ma minunez si sa ma bucur ca altii sunt mult mai prosti si mai naivi ca mine.

Copiezi de pe saituri cuvinte si expresii pe care nici tu nu le intelegi si ni le redactezi noua  sa ne impresionezi , dar din pacate pici in derizoriu si penibilitate.

Nu esti decat un papagal asemanator altui papagal care raspunde la numele de Retard F.

Daca vom mai traii si peste doi ani si peste cinci ani si peste zece ani si va mai exista aceasta petitie vom citii aceleasi texte si aceleasi creante. Cred ca si din mormant ne vei transmite obsesiv "creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta" ,"creanta"  pentru ca tu in mintea ta bolnava crezi si acum ca un naiv ca drepturile tale salariale erau creante si nicidecum plati curente.

Te-au /ne-au facut hotii la buzunare cum au vrut muschii lor in cardasie su guvernul Romaniei si judecatorul sindic.

Un singur lucru bun observ la tine, esti optimist asa cum sunt toti bolnavii mintali