Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#2869

2015-01-26 13:28

am înțeles că vă îndoiți de nivelul meu de  înțelege a lucrurilor  abstracte cum ați ajuns la această concluzie? credeți că eu nu am citit genetică sau biologie . sau nu văd bine de când e lumea și pământul  câinii nasc câini  vaca  naște viței și tot așa oamenii nu sunt produsul evoluției unui animal asemănător omului prin mutații genetice. oamenii nasc oameni de când e lumea de la început codul genetic al omului nu s/a schimbat sau al oricărui animal nu se schimbă peste noapte și radical

Raspunsuri


Musafir

#2877 Re:

2015-01-26 13:46:41

#2869: -  

 Imi dau seama din informatiile eronate pe care le repetati din nou si din nou.

Nu am precizat in niciun punct de codul genetic al omului, ca se schimba peste noapte si radical. Daca cititi mai atent raspunsurile mele, am precizat ca probabil acest lucru a durat un interval de timp de ordinul sutelor de mii de ani sau milioanelor de ani. Nu cunosc date exacte pentru ca nu sunt biolog evolutionist.

Spuneti ca vaca naste vitei, cainii nasc caini. Corect, dar intr-un interval de timp scurt. Ganditi-va de cat timp exista Terra si de cat timp avem noi o istorie. Intervalul de timp pe care il cunoastem este EXTREM de scurt fata de cand s-a format planeta noastra.

Ca sa intelegeti notiunile mai bine: animalele din zona Cernobilului au inceput sa nasca pui cu mai multe membre din cauza expunerii lor asupra valului de radiatii (in special radiatii alfa - nuclee de He) rezultate in urma dezintegrarii izotopului de uraniu-238 folosit ca si combustibil nuclear la Cernobil. ADN-ul si ARN-ul pot fi afectate nu doar de factorii mutageni externi (iradiere), ci si de catre propriul organism in timpul meiozei spre exemplu.