Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32492 Re: Re:

2015-01-22 22:30

#32491: - Re:  ESTI CAZUT IN CAP SI AI SECHELE MULTE, CE POT EU SA-TI MAI SPUN, SCRIE TU CUM DORESTI,BATI CAMPIIII....

 Aooooleoooo TE FACI DE RASUL, RASULUI SI RUSINEA RUSINII. NICI CU MOSTRELE IN OCHI TU NU LE VEZI, VI CU SF-URI SCORNITE DE TINE SI ALTI SCOSI DIN CONTEXT. MAAAA... OBSERV IMI FOLOSESTI TEXTUL SI POSTARILE LA MODUL GENRAL, VI SI FACI ANALIZE PE TEXT IAR TU ESTI PIERDUT IN FANTASMAGORII (SF-URI PENTRU INTELESUL ALTORA).. ESTI.PLECAT CU SORCOVA SI MULTE ALTELE... TU AI FOST MAAAA CAPABIL SA PUBLICI ASA CUM TI-AM ARGUMENTAT EU ATAT CAT POATE NET-UL SI PETITA SA POTI SI TU INVATA CEVA SI FARA SA PUI TU DE LA TINE NIMIC, OBSERVA MULTI CA BATI CAMPII. RAMAI SCOS DIN CONTEXT SI INAPT PE TAMPENII LA FEL DE SCOASE DIN CONTEXT.

EU PROPUN SA MERGI LA BUCURESTI SI IN LOC DE OLTCHIM TE CERTI PENTRU LIMBA SI LITERATURA ROMANA, CA VREI TU SA SCHIMBI CUVINTE SI EXPLRIMARI, DEX-UL NEFIIND PENTRU TINE DECAT O CARTE SCOASA DE PROSTII AIA DE LA ACADEMIA ROMANA, STI TU MAI BINE CE TREBUIE SI CUM TREBUIE SCRIS.

Raspunsuri


Musafir

#32493 Re: Re: Re:

2015-01-22 22:36:39

#32492: CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI. - Re: Re:  

 Avea dreptate domnul de ieri....esti un prost......un pericol social.....nu are rost sa-ti explic anumite chestii elementare pentru ca esti incapabil de a le intelege....


Musafir

#32509 Re: Re: Re:

2015-01-23 06:37:34

#32492: CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI. - Re: Re:  

 Ba, dar handicapat esti! E ma vreunul cu...care sa nu te certi? Esti bolbav si nesimtit pe deasupra. Pe profesor deja il jignesti, urmatorii pasi sunt sa il scuipi, apoi bataie. Ca nu mai argumente. Cum naiba se nasc imbecili ca tibe?!?!