Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#32154 Re: Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor?

2015-01-17 09:06

#32127: Disponibilizat informat - Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor? 

daca nu se baga sindicatul.trebuie sa ne asociem noi. singuri si sa luam legatura cu avocatii lor. altfel ne mananca de tot snapanii astia.

spre deosebire de Hidroelectrica unde sindicatul s-a constituit reprezentantul disponibilazilor, noi va trebui sa ne organizam singuri.

Spre exemplificare dosar nr:11056/3/2013 Tribunal Bucuresti.

Ora estimata: 09:00
Complet: C5
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al SINDICATUL HIDROELECTRICA HIDROSIND şi excepţia lipsei calităţii procesuale active a Sindicatului, respectiv excepţia necompetenţei teritoriale a Tribunalului Bucureşti invocate de administratorul judiciar EURO INSOL SPRL. Admite acţiunea formualtă de SINDICATUL HIDROELECTRICA HIDROSIND. Obligă debitoarea SC HIDROELECTRICA SA să plătească drepturile salariale cuvenite salariaţilor disponibilizaţi conform tabelului cu aceşti salariaţi anexat cererii, iar sumele se vor actualiza cu indicele inflaţiei pânâ la data plăţii efective. Obligă debitoarea la plata dobânzilor aferente drepturilor salariale cuvenite calculate de la data încetării contractelor individuale de muncă şi până la dată plăţii efective. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.06.2013. 
Document: Hotarâre  5555/2013  05.06.2013
Nu spun ca nu dureaza, dar daca administratorul judiciar nu cade de acord cu disponibilizatii cand va plati aceste sume,atunci singura cale este Tribunalul.

Nu se poate sa asteptam inca 3 ani de reorganizare, cand se va hotara falimentul pentru a nu recupera nici un ban.

Eu cred ca in cei 3 ani putem recupera sumele restante plus inflatia.

Dupa cum se vede, SCA CINCAN & CONSTANTIN sunt avocatii disponibilizatilor Hidroelectrica.

Daca dl. Piperea nu este de acord sa negocieze cu noi modalitatea de a ne da banii neindexati, nu ramane decat calea justitiei.

Deci dl Paul Anton, cred ca ar tb. sa ne organizam , pt. aceasta va rog sa transmiteti o adresa de mail pe care putem discuta in particular, nu pe acesta petitie unde se injura ca la gura cortului numit Oltchim.

Raspunsuri

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32168 Re: Re: Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor?

2015-01-17 11:32:54

#32154: - Re: Re: Cine crede ca mai are o sansa de recuperare legala a banilor? 

 Paul, poate nu intelegi. Nu noi trebuie sa asteptam, NI SE ACHITA ( PUNCT. ), avocatii spun prostii doar  ca  asa li se  pare lor ... (  bat campii avocatii pentru comisioane grase si muulte lovele gandite de ei ca le intra in cont ),  pentru ca nu suntem entitate neglijabila, noi fiind ~3000 care averm salarii si alte drepturi creante neachitate, impreuna cu  alte fapte condamnabile..., daca au de asteptat ei in Oltchim in insolventa pe procedura, nu au decat, iar aceasta lege a insolventei specifica achitari, OBLIGATIILE TREBUIESC INDEPLINITE PRIN ACHITARI, cu si fara avocati, deoarece salariile toate au fost impozitate ANAF, oprite sume de bani cas, pilonul de pensii, pilonul de pensii private, alte opriri...taxe, timbre..etc. A DOUA POZITIE FIIND SALARIATII FOSTI SI ACTUALI  ANGAJATI LA ACHITARE, CONCLUZIA ESTE CA SE FACEAU ACHITARI SI S-AU OPRIT PALTILE ACHITARI FORTAT, INCALCAND LEGEA INSOLVENTEI SI ALTE LEGI DE PROCEDURA IN DEVAFOAREA ALTUI CREDITOR S-AU FACUT PRIN PROTOCOALE ACHITARI LA CREDITORI CAPTIVI, IAR S-A INCALCAT LEGEA... SI ALTE FAPTE CONDAMNABILE PE LEGI. OLTCHIM TREBUIE SA ACHITE, INDIFERENT  CE FEL DE  PROCEDURI INTRA EI, ACHITARILE SUNT ACHITARI LA DESTINATARUL FINAL.

"Statul beneficiază şi el de prioritate la recuperarea creanţelor, ca şi foştii sau actualii salariaţi."

http://www.economica.net/

"Creanțe salariale

Creanțele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitorul angajator și angajații acestuia. Aceste creanțe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanțe de către administratorul judiciar/lichidator în cadrul procedurii de insolvență."

http://www.notiunidedrept.ro/creante-salariale/

CREÁNȚĂ ~e f. 1) Drept al creditorului de a cere debitorului executarea unei obligații. 2) Act care certifică acest drept. [G.-D. creanței; Sil. cre-an-] /<fr. créance
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

Cine minte in continuare si incearca sa spuna povesti si sa rastalmaceasca prin fals si uz de  fals, crezand ca se doarme, O SA FACA PUSCARIE, PENTRU CA OPRIREA VOITA DE LA ACHITARI FARA ACORDUL NOSTRU, IMPREUNA CU ALTE  FAPTE..., ASTA PREVEDE IN CODUL PENAL SI LEGEA INSOLVENTEI SI ALTE FAPTE.... La Oltchim s-au OPRIT PLATILE ACHITARI IN INSOLVENTA FIIND ILEGALA ACEASTA FAPTA SI CONDAMNATA PENAL, ESTE CAZ DE PUSCARIE.

AVOCATII MARSAVI SI JEGOSI, NU SPUN TOT SI DORESC IN CONTINUARE SA PARTICIPAM CU SUME DE BANI LOR SI SA NE TINA MUUUULT TIMP SUB CONTROLUL LOR SA NE JEFUIASCA PANA CAND CHIAR SE PUNE IN APLICARE FARA PARTICIPARE A AVOCATILOR HOTI,  TOT  CEEA CE SE SCRIE IN LEGE, FOLOSINDU-SE DOAR DE A INCASA COMISIOANE SI ALTE BENEFICII LOR, IN DEFAVOAREA NOASTRA, S-O  CREADA EI DACA AU PACALIT PE UNII, AIA PUTINI SI NAIVI..., ACESTI NEMERNICI SUNT MARSAVII SI HOTII, NISTE HIENE...!!! AVOCATII CARE SE OCUPA DE ASTFEL DE FAPTE TREBUIE RECLAMATI SI DATI IN JUDECATA PENTRU SITUATIILE CREATE SI FAPTELE LOR COMISE FIIND PEDEPSITI DE LEGI SI LEGE.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN #31641 SUNT IN CULPA.

LEGEA 85/2006:

(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura
reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la
masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

(3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel
sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în
conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza,
prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati,
la data intrarii în faliment.

http://www.unpir.ro/