Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

#31662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 19:55

#31661: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Legea nu e vorba de copiere,  e grea problema la tine... si dovedita stintific. Este  repubilcare ( ma faci sa rad de nici nu mai pot scrie ), doar e LEGE. Nu sunt ponta si nici nu e vorba de doctorant daca intelegi ceva, ala a plagiat ca nu a adus nimic nou in sustinere, a facut copy-paste la descrierea legilor si interpretarilor din legi ceea ce faci tu numai ca il plagiezi pe un alt nestiutor si scos din context, asta a facut ponta, mai ales ca era vorba de doctorant. Nu ai inteles nimic, daca insisti sa scoti tu din context fraze, ne-ai convins pe toti cat de rupt de realitate si scoatere din context esti. Nici nu ne intereseaza parerea ta atata timp cat ai ceata de noapte buna din capul tau, concluzia om batran si minte...ciu ciu.

Raspunsuri


Musafir

#31665 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 20:04:42

#31662: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Am inteles tot. Esti mai despept decat nemernicul de Ponta. Oare de ce nu esti tu primul ministru al Romaniei? Ai o parere foarte buna despre tine , dar sa stii ca e doar parerea ta .

P.S. nu am inteles , tu de fapt nu ai copiat legea de pe vreun sait si ai afisat-o pe aceasta petitie , tu de fapt ai reeditat-o si republicat-o. Bravo tata
Facebook