Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31286 Re:

2014-12-21 14:41

#31284: -  

 După cum scrii am senzația ca tu si analfabetismul aveți mult mai multe in comun. Sau poate nu cunoști sensul cuvantului, ca de scris românește nici atât!

Asa., si ce treaba are SVO cu Ponta?

Si inca ceva: nea dicuroiu ne-a tras in piept pe toți, susținut fiind in primul rand de voi.

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#31287 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-21 14:57:18

#31286: - Re:  

 Sti ce legatura are UNPR,PC si PSD si alte mici lipitori partidulete pp-dd, prm..., eee cam asta este legatura SVO cu Ponta si Tariceanu, fugarul din PNL cu gasca.

Oprea, Voiculescu, Tariceanu si Ponta...etc.

Chitoiu a fost cel care i-a dat in gat, precizandu-i ca ei sunt. Chitoiu este cel care a instigat,  sa-i asmute si sa-i puna ca pe caini sa muste...., sindicatul ala nou  creat special.

 

Da, SLO ne-a tras-o cu marlaniile lor pdl si fugarii din pnl, decedatii politici in complicitate cu celelate sindicate si gasca de hoti a aliantelor politice.

P.S. Sa nu uit, au mai ramas niste lipitori lichele in pnl nou acum, insa istoria lor este a lor, se stiu si nu scapa, ma refer la unu ca Vosganian si multi altii ca el, poate Spirii  se simt si ei.... si multi altii.

Nu incercati sa scapati, pentru ca  sunt acte si documente semnate, politicieni cu pacturi si protocoale cu sindicatele, trecand peste legea insolventei 85/2006 si toate legile in vigoare, faptele lor, nu ale noastre. In loc sa fie in procesul insolventei stateau de aliante, mascand cu dialog-social, care nici nu se referea la ceva real, ignorand salariatii, folosindu-se doar de ei..., si stand de cafele... si maimutareli pe tv si-n presa (ce eroi bravi erau ei...), restul ramanand cum s-a stabilt, nu se intampla nimic si cresteau  pana la epuizare datoriile fortandu-i pe creditori sa declanseze ei faliment,  nu hotii care si acum sug ....Nici ministri nu mai veneau la dialog-social..., ultima ministra pe dialog-social fiind fugara de-a binelea de situatia Oltchim.

EVENIMENTE PUBLICE PENTRU PROSTIME, LA VEDERE SI MAI SUNT...