Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

probleme grave

#31141 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-19 14:54

#31137: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Raspunsul tau dovedeste inca o data ca nu esti pe craca ta. Nu esti departe de ala de injura. Zicea bine cine spunea ca petitia asta e jucaria ta. Repetitivitatea textelor la Nesfarsit denota probleme de comportament obsesiv. Un psiholog ti-ar prinde bine, pe bune. O sa ajungi la nebuni.

Raspunsuri

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. IMPREUNA CU SINDICATELE.

#31142 Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-19 15:22:04

#31141: probleme grave - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 REPETITIVITATEA INJURATURILOR TALE SI OBSTRUCTIONARII, PORCAIRII, MAIMUTARELILOR, OBSESIILOR, CU  CARE TE-AI OCUPAT SI VA OCUPATI, CE ROL AVEAU????   NU INCERCA TU SA-MI EXPLICI CU PSIHOPATIA SI BOLILE MENTALE DE CARE SUFERITI SI VA OCUPATI SA-MI FACI CARACTERIZAREA PE CARE EU AM EXPLICAT-O VOUA SI CARE TREBUIE SA URMATI CALEA MEDICULUI PSIHOLOG, AM GRIJE DE MINTEA MEA, INSA AICI PE PETITIE ATI SCAPAT DE DOI ANI TOTUL DE SUB CONTROL PRIN ARUNCAREA MULTOR FALSURI ( SI CHIAR IN VIATA REALA VA OCUPATI DE ASA CEVA!!!!!!!!! ) CA  SI CEA SCRISA DE ACEST CETATEAN NEMERNIC SI MULTI ALTII CA EL (poate chiar tu ) "cetatean #31139", NU VA ESTE RUSINE, PENTRU CA NU AVETI ASA CEVA. NU ERA NEVOIE SA INTRU SA VA RE.RE.RE.RE.RE REPET PANA CHIAR OBSESIA VOASTRA NU A INVATAT CE INSEAMNA INSOLVENTA 85/2006 FALIMENT SI NIMIC DIN ACTELE CU CARE ATI PLECAT ACASA, LUAND TOTUL LA BASCALIE SI ALTE FAPTE....!!!!!!

1. NU NE VENITI VOI CU DENATURAREA ADEVARULUI SI CU CE VA OCUPATI DE MULT TIMP.

2. NU VA TOLERAM JIGNIRILE REPETATE SI LA INFINT  DOAR A MASCA ADEVARUL.

3. NU VA MAI OBOSITI ATATA SA NE JIGNITI, SA VA OCUPATI DE-A SOARECELE SI PISICA CAND VOI ATI FOST LA ACEEASI MASA A DECIZILOR CU STATUL ROMAN.

4. EVALUAREA VOASTRA O VETI FACE ACOLO UNDE REFUZATI SA AJUNGETI LA JUDECATORUL-SINDIC SI LA INSTITUTIILE CARE VA VOR INTREBA SI  DE SANATATE CU EXPLICATII.

5. RASPUNDETI DE DECIZIILE PE CARE LE-ATI CREAT VOI INTENS.

VETI RASPUNDE DIRECT VOI, VA MULTUMESC DE GRIJE PE CARE MI-O ACORDATI, TEAMA VOASTRA ESTE CA EU VA INDRUM ACOLO UNDE VA ESTE LOCUL SI ACOLO VA VETI DUCE TOTI, SUNTETI CEEA NE-ATI DOVEDIT DE 3 ANI INCOACE SI MULTI  ALTI ANI IN URMA.....ETC., INCALCATI TOATE REGULILE BUNULUI SIMT SI SCOATETI DIN CONTEXT INCALCAND LEGILE. DE RE.RE.RE.RE VETI RASPUNDE SI VA VOI EXPLICA LA TIMPUL POTRIVIT, MAI PE INTELESUL VOSTRU  SI IN DETALIU.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

din 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

  SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!