Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31127 asta cu sindicatele in culpa...

2014-12-19 07:56

Decat sa batii campii aiurea pe aici, mai bine ti-ai gasi de lucru. Posibil sa fii si pensionar (proaspat) si sa ai timp sa enumeri la INFINIT niste lucruri mai mulr sau mai putin evidente. Ai frustrari mari si ti le descarci pe petitia asta pw care ai creat-o, care e jucaria ta de vreo 2 ani. Gaseste-ti ba de lucru, stim ca toti sunt vinovati, iar tu esti un inger neprihanit....virginule! Acum o sa spuica si eu sunt unul din cei ce au capusat Oltchimul, asa ca te rog sa ma lasi sa iti spun inca de pe acum ca esti nevrozat, si raaaauu de tot.

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31128 Re: asta cu sindicatele in culpa...

2014-12-19 08:08:11

#31127: - asta cu sindicatele in culpa... 

 Nu, eu spun ca SINDICATELE SUNT IN CULPA SI ASA RAMAN IMPREUNA CU STATUL ROMAN, CONDUCEREA SINDICALA PE CCM SI TOATE FAPTELE LOR SUNT IN CULPA. Tu nici nu conteaza ce sustii atata timp cat deviezi si deturnezi adevarul, sau asta crezi tu ca reusesti. Nu te las si nu va las sa denaturati voi ce stie toata planeta asta. Asta mai este ultima voastra svagnire, sa aruncati vina in UE, la cata minciuna ati aruncat una in plus, ce mai conteaza....!!!

#31133 Comisia Europeană pune umărul la privatizarea "Oltchim" BURSA 09.03.2012

S-A INCALCAT LEGEA SI LEGILE, CARTILE MANAGERIALE...,  TOT CE SE PUTEA LEGAL SI DIN CAUZA ASTA UE A OBSERVAT MARSAVIA FURTURILOR SI NEMERNICIA CELOR CARE SI-AU NENOROCIT PROPRIA VIATA SI VIITORUL JUDETELOR VALCEA SI ARGES, DIN AUGUST 2012 PANA AZI.

"pentru ca Oltchimul citez, din memorie, este unul din cele mai negre cazuri pe care Comisia Europeana l-a avut in evaluare, asa mi s-a raspuns in 2013"

CEEA CE INSEAMNA CA ROMANIA CU MANA FORTE SI-A FACUT RAU SI NUMAI RAU, NIMENI ALTCINEVA NEINTERVENIND PESTE DECIZILE DIN VALCEA SI ARGES CU BUCURESTIUL IMPLICAT DIRECT.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERILOR PENTRU TOTI CEI VINOVATI, CONFORM LEGII SI LEGILOR TARII ROMANIA MEMBRA IN UNIUNEA EUROPEANA CU TOATE LEGILE EUROPENE IN VIGOARE

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!