Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-12 10:43

#30792: musafirii :) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Asa e, esti cu sindicatul si statul roman in cardasie HOTI ( H-O-T-I, sau HOTIIIIIIIIIIIIIII BAAAAAAAAAA !!!!!!! ), sugatorule, sugativa, lipitoare, lingaule, pupa bine si latrii la comanda, esti teleghidat maimuta, gargara ta de comunist..., ma nu-ti este rusine, chiar tu esti cazut in cap si ai sechele, du-teee la ospiciu, acolo sigur vei fi crezut de tot ce maimutaresti tu si altii ca tine. Maimutaresti aici tot, esti ba musafir maimutaritule si maimutoilor, asta sa sti si sa constientizezi, papusarule, iti trag sforile altii ca tu ai capul batut in cuie si neuronii lipsa, iar de sinapsa...., e pacla neagra, mucegai infect, nu exista la tine si la multi altii ca tine.

SEMNAT: MUSAFIRI, NO NAME.

Raspunsuri

fanfan la tulipe.

#30794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-12 11:27:40

#30793: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 bla bla bla.... sindicatu si statu .. in cardasie. bla bla bla.... .  aceeasi placa de 2 ani de zile. nu va apuca ma greatza? noua ne e greatza de voi.  

statu' deocamdata nu prea se mai stie cine este,si  tocmai voi trantorilor si cozilor de topor. va dati cinstiti acum? geambasi de oameni ce sunteti,  voi care ati cazut in genunchi in fata oricui va putea da un oscior de ros cu putina carne pe el ,in schimbul vanzarii colegilor.   

daca ar fi real ce tot spuneti voi acum aici. sindicatul ar fi fost primul care ar fi incasat-o de la muncitori.

jigodiilor.

musafirul ce il oftica pe nea max-rudotel :)

#30799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-12 13:47:29

#30793: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN 

 Tare stresat esti omule! :))) Esti bolnav rau de tot, tu nu vezi berbecule, ca te certi cu toti? Nici fota nu te mai haleste, din sugi....max nu te scoate :)). Zi-le nea fota


Musafir

#30809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-12 16:57:48