Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30346 Ponta: Ion Cîlea a fost un om care a luptat într-un mod extraordinar pentru binele județului Vâlcea.

2014-12-05 13:17

Ponta: Ion Cîlea a fost un om care a luptat într-un mod extraordinar pentru binele județului Vâlcea.

 

Primul ministru Victor Ponta a declarat vineri, la Râmnicu Vâlcea, că fostul președinte al Consiliului Județean (CJ), Ion Cîlea, care a decedat miercuri, a fost un om ce a luptat într-un mod extraordinar pentru binele județului Vâlcea și al cetățenilor.

"Am dorit să fiu aici alături de foarte mulți colegi într-un moment tragic. Ion Cîlea a fost om care, de când îl cunosc, a fost un om care a luptat întotdeauna într-un mod extraordinar pentru lucrurile în care a crezut, pentru binele județului Vâlcea, pentru binele oamenilor, colegilor săi. Din câte știu, am vorbit cu dumnealui chiar în urmă cu două zile de a se petrece necazul, a murit luptând pentru ce a crezut și pentru ce și-a dorit", a spus premierul.

Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au fost prezenți vineri la Râmnicu Vâlcea, unde au participat la funeraliile fostului președinte al Consiliului Județean Vâlcea și al organizației județene a PSD, Ion Cîlea.

Cîlea a fost condus pe ultimul drum la cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea de peste o mie de cetățeni.

De altfel, în ultimele două zile, simpatizanți ai partidului, angajați în administrație, dar și cetățeni din Râmnicu Vâlcea au adus un ultim omagiu lui Ion Cîlea, al cărui trup neînsuflețit a fost depus în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea.

Ion Cîlea, lider de aproape zece ani al organizației județene a PSD, a decedat miercuri dimineață, la ora 6,00, la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, în urma unei boli incurabile. În cursul anului, el a fost diagnosticat cu cancer la colon.

A fost președintele Consiliului Județean Vâlcea din anul 2008 și lider al organizației județene a PSD din anul 2005.

Ion Cîlea s-a născut în Ocnele Mari, în 1944.

A fost inginer agronom de profesie și, până în 1989, director al mai multor societăți cu profil agro-industrial.

A fost printre primii membrii ai Frontului Salvării Naționale (FSN) în 1990, partid unde și-a început ascensiunea politică. În anul 2000 devine vicepreședinte al PSD Vâlcea, iar în 2005 este ales președinte al organizației județene. În anul 2009, a fost ales pentru patru ani vicepreședinte al PSD la nivel național.

A fost președintele Consiliului Județean Vâlcea din anul 2008, după ce anterior fusese vicepreședinte al acestui for.

Este al doilea președinte al Consiliului Județean Vâlcea care moare în timpul mandatului, după ce în anul 2008 conservatorul Dumitru Bușe a murit în ultimele zile de mandat, din cauza aceleiași bolii.

AGERPRES/(AS — autor: Liviu Popescu, editor: Cristian Anghelache)

Raspunsuri

JUDETUL VALCEA...., NU SUNT REGRETE SI NICI NU...
Musafir

#30347 Re: Ponta: Ion Cîlea

2014-12-05 13:34:30

drum bun cetateanului cilea

#30349 Re: Ponta: Ion Cîlea a fost un om care a luptat într-un mod extraordinar pentru binele județului Vâl

2014-12-05 13:57:46

#30346: - Ponta: Ion Cîlea a fost un om care a luptat într-un mod extraordinar pentru binele județului Vâlcea. 

 Cetateanul Cilea s-a dus! Dumnezeu sa-l ierte!

Omul Cilea bun pentru PSD, rau pentru populatia pe care a pastorit-o. Omul Cilea a tinut acest judet in pacla inactiunii. Nu cred ca a furat dar nici macar nu a incercat (el personal). Problema este in acest judet ca NIMENI, si repet cu insistenta: NIMENI, nu a avut curaj SA FACA CEVA PENTRU CETATENII ACESTUI JUDET.

O sa imi spuneti ca a dat bani la cutare proiect, a facut cutare, a facut si a dres.

Revin cu intrebarea pe care i-am mai pus-o inaintea alegerilor locale din 2012: Cum rezolvati problema OLTCHIM?

Rezultatul este pe minus! E drept ca putea fi minus infinit... dar asta nu inseamna ca presedintele consiliului judetean Cilea Ion sau alti tovarasi care misuna acolo au vre-o implicare decat la nivel declarativ. O sa facem, o sa dregem, bla, bla, bla. In acest timp generatorii de bani pentru bugetul din care au vegetat aceste lichele au inceput sa moara. Pe capete.

Dupa alegerile prezidentiale credeam ca acestor lichele le va reveni un rest de bun simt. Nu, nu poate sa le revina ceva care a murit de mult. Nu poate sa rasara o lumina de bun simt pentru ca ei nu au carat cu carca sacii de materii prime, nu au maturat si nu au varuit o bordura, nu au desfundat un WC-u. Nu au.... NIMIC.

De ce? Pentru ca lor intotdeauna li s-a carat, li s-a maturat si li s-a varuit, li s-a desfundat un WC-u. Pentru ca lor LI S-A CUVENIT TOTUL. Li s-a cuvenit pe banii nostri si in serviciul nostru.

De ce li s-a cuvenit? Pentru ca noi nu ne-am cunoscut drepturile. Ne stim doar obligatiile de a ii plati si a tace din gura, de a ...., totul pe banii nostri.

 

S-a dus cetateanul Cilea, Dumnezeu sa-l ierte!

Cand ne vom duce si noi, in aceeasi zona, imi doresc sa nu-l mai gasesc pe Omul Cilea presedintele judetean Valcea al mortilor. Pentru ca nici acolo nu o sa faca nimic pentru mortii lui valceni!