Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30026

2014-12-01 08:17

Bai proasta satului 30023,tu chiar esti idiot ,ce dracu are CCM-ul lui Dixi, cu ce nu este bun,proasta budei sa sti si tu ca o lege sau OUG bate orice contract,cum si la nationalizarea din 1948 ,legea nationalizari a nenorocit toti propietari,asa ca vita satului ai gresit persoana ,de injurat, injural pe Piperea si Ponta ca ei sunt artizani acestei OUG.

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#30030 Re:

2014-12-01 10:18:47

#30026: -  ESTI UN MARE PROST CE SPUI TU.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 Nu ai inteles nimic, cel de-l injura pe Diculoiu a facut foarte bine, merita mai mult.. poate ii suna in cap ILEGALITATE A LEGILOR  PRIN INCALCARE, ESTE PENAL, toti  cei care au sustinut minciuni si intarit prin faptele LOR DETURNAND SUMELE DE SALARII BANI CATRE DISPONIBILIZATI. Diculoiu si celelate sindicate impreuna cu statul roman, au inversat prin minciuna sensul adevarului si au mintit incalcand toate legile cu sumele platilor compensatorii salarii, iar minciuna au intarit-o continuu...si pentru ca a fugit de a intra in proces sa apere interesele  salariatilor (angajati si disponibilizati ) conform CCM din Oltchim, stand mai mult de obstructionarea legii si legilor si  a fentat pe salariati, fugind de acestia, ironizandu-i, hulindu-i, mintindu-i, injosindu-i, certandu-se cu ei... pe banii tuturor salariati (angajati si disponibilizati OLTCHIM) TOATE SINDICATELE fiind vinovate si participante, salariatii fiind cotizati o viata intreaga la acest sindicat/e. Minciunile si incalcarea legilor de catre sindicate si statul roman, impreuna cu multe alte minciuni spuse si sustinute de acest individ si alte personaje de mana cu imbarligatorii si rauvoitorii. Da si Piperea si Ponta sunt de vina, insa Diculoiu si ceilalti lideri de sindicate, au fost platit/i sa apere interesele salariatilor pe CCM.

Prost esti tu daca nu ai inteles nimic OUG si HG sunt una iar CCM  alte sume diferite.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#30041 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2014-12-01 14:45:44

#30026: -  INTARESTE TU CAPUL DAR CU MULT NEURON PIERDUT. CREIERUL TAU LIPSA TREBUIE READUS IN CUTIA CRANIANA SI PUS IN FUNCTIUNE, VIDUL ITI CREAZA PROBLEME.

 BOLOVANE, OUG A INTARIT CCM DANDU-I LIBER LA ACHITARE DREPTURI LEGALE PE LEGEA 85/2006 SI A SPECIFICAT FOARTE CLAR OPERATORII ECONOMICI PLATESC, CAZUL DE FATA S.C. OLTCHIM S.A. ACHITA SUMELE CATRE TOTI PRIN PARTICIPAREA STATULUI ROMAN CARE A PRODUS DISPONIBILIZARI. LEGEA SPUNE ACHITA!

 

 

SINDICATELE (TOATE) PE CCM, DE CE NU SUNT CU AVOCATI IN PROCESUL INSOLVENTEI 85/2006 FALIMENT OLTCHIM Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013?????

BA BAIETI, VA INTREB UNDE SUNT BANII SALARII COMPENSATORII SI DE CE NU SUNT LA DISPONIBILIZATI????

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 Puneti LIMBA-N CUI !!!!!!