Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29899 Re: Re: Re: SI TOTUSI,CINE A FOST POPONARUL DE ASEARA LA CERNEVISTA JEANA?

2014-11-27 16:04

#29887: JENA[PRCENA LUI TAMBALAGIUL,DACA NU STIATI] - Re: Re: SI TOTUSI,CINE A FOST POPONARUL DE ASEARA LA CERNEVISTA JEANA? 

 Da, ai folosit bine cuvantul poponar. Poponarul se numeste Cornescu , dealtfel un ilustru necunoscut care  vrea si el acum sa para altcineva. Dupa cum vorbeste si cum se comporta chiar tinzi sa crezi ceea ce ai zis tu.

Raspunsuri


Musafir

#29902 Re: Re: Re: Re: SI TOTUSI,CINE A FOST POPONARUL DE ASEARA LA CERNEVISTA JEANA?

2014-11-27 16:17:31

#29899: - Re: Re: Re: SI TOTUSI,CINE A FOST POPONARUL DE ASEARA LA CERNEVISTA JEANA? 

 Deci terminati-o cu chestiile astea. Noi romanii avem o mare problema: cum apare unul in fata ii dam una in cap. Ca ne omoram liderii si ii si tradam deja asta e o caracteristica intrata in gene.

Mai mult de atat: ala e prost, alaltu' e gras, ailalti tigani si poponari. dar, voi, cam ce specie credeti ca sunteti?

Avem o gramada de oameni foarte potriviti sa fie lideri dar, ei  lipsesc cu desavarsire. Insa stam sa comentam si sa aruncam cu pietre. nu stiu daca ne intrece vreo alta natie atunci cand e vorba de caterinca si de aratat cu degetul.

Cornescu este omul potrivit acolo unde este. Are logica in cap, stie sa ordoneze niste idei si cum sa discute cu oamenii!

Si la urma urmei, merita sa te expui si sa-ti iei atatea injuraturi pentru... cine? Pentru oameni care te vand?

Terminati-o cu chestiile astea si intelegeti ca, la acest moment, marea problema sindicala este cea legata de dixi, a carui prestanta pur si simplu a blocat si blocheaza orice posibilitate de a face ceva pozitiv pentru angajati!