Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29840 Re:

2014-11-26 17:08

#29838: -  

 Nu inteleg, ce vi s-a spus? Sa nu semnati, ce?

Lasa-l pe Cornescu, e un tip OK care e ce trebuie acolo. E singurul care poate aduce un echilibru.

 

Problema cu "plecarea" lui Cernev este mult mai complexa decat pare. E o lovitura directa, sub centura data luptei sindicale de catre conducere/politic etc. Este o desconsiderare a angajatului de rand si a formelor lui de aparare in fata abuzurilor.

ASTA TREBUIE SA INTELEAGA TOATA LUMEA!!!!

 

Cei din Oltchim si mai ales cei din Victoria sa fie constienti ca, si DA, cascati bine ochii cand cititi asta, AU PIERDUT ENORM PRIN INDEPARTAREA LIDERULUI LOR, FIE EL SI CERNEV.

Sa fiti constienti de faptul ca azi e vorba de Cernev, maine poate fi vorba de Bica sau Cornescu sau Comanescu sau oricare altul!!!! Cei din conducere / administratie au facut acest abuz bazandu-se pe mancatoriile si parsivenia oamenilor din Oltchim.

Nu trebuie sa emiteti pretentii pentru un CCM bun si decent, pentru negocieri corecte in ceea ce priveste drepturile salariatilor, PENTRU CA VOI DE FAPT DORITI PRIVILEGII STRICT PERSONALE, si oricum sunteti nevoiti sa faceti cum vor cei din conducere! Dixi e de mult vandut si oricum

CINE NU E DE ACORD VA PATI CA CERNEV!!!!!

Angajatii si-au pierdut forta o data cu acest abuz facut la adresa unui lider de sindicat. Practic au fost minimizati! Li s-a aratat cine detine armele!

Indolenta voastra, a angajatilor, a sindicalistilor este cauza principala a situatiei de acum!

LIPSA DE VERTICALITATE ! LIPSA DE REACTIE! LIPSA DE ATITUDINE! LASITATEA! LACOMIA! FAPTUL CA V-ATI VANDUT UNII PE ALTII!

Inchipuiti-va cum s-ar fi desfasurat eventualele negocieri daca cel putin sindicalistii din Victoria si-ar fi aparat liderul, ar fi luat pozitie fata de acest abuz in fata conducerii / ministerului . administratorilor!

Inca o data ati fost lasi! O sa va dea afara pe rand, unul cate unul pana o sa suga ultimul ban de pe urma voastra.

Deja v-au calcat in picioare pentru ca in fata lor nu reprezentati nimic, decat o masa de manevra de pe urma careia iau o gramada de bani!

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#29841 Pa .... #29840 .....

2014-11-26 17:34:36

#29840: - Re: => LIPSA DE VERTICALITATE ! LIPSA DE REACTIE! LIPSA DE ATITUDINE! LASITATEA! LACOMIA! FAPTUL CA V-ATI VANDUT UNII PE ALTII!

  SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

#29833 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

DIGI 24 TV:

 

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

 

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

 

http://www.digi24.ro/

 

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCURIA....!!!)

 

 Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv insa a tacut cand a fost vorba de masa credala o ilegalitate pe lege..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

 

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI  SFARSITUL ANULUI 2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 

Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

A VORBIT IN NUMELE DISPONIBILIZATILOR ESTE O ILEGALITATE PE CCM, SUNTEM 929 DISPONIBILIZATI, TU NU NE-AI CERUT DREPT DE REPREZENTARE IN PRESA SI PESTE TOT, TU AI DECLARAT SI AI MINTIT ODIOS DESPRE NOI:

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc , iar la intrebarea reporteritei a evitat raspunsul referidu-se la alte sume si FALS SI UZ DE FALS, LEGEA  85/2006 SPECIFICA ACHITA CREANTELE RESTANTE, NU PROFIT SI NICI CEEA CE MINTEA ACEST CERNEV IN  MEDIA.

 

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#29835 JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!


Musafir

#29842 Re: Re:

2014-11-26 17:51:58

#29840: - Re:  

 "Lasa-l pe Cornescu, e un tip OK care e ce trebuie acolo. E singurul care poate aduce un echilibru."

E bun pentru ca nu aveti altul mai bun si daca e bun pentru voi e treaba voastra iar daca are ceva de spus sa spuna despre el sau despre sindicatul pe care il repreznta. Am vazut  astazi foarte nulti colegi disponibilizati  revoltati de ceea ce a spus el pe VL 1 despre noi. Daca era barbat venea astazi in fata noastra sa ne explice si noua cu inteligenta lui sclipitoare care o afisa pe sticla cum ne-a sfatuit el sa nu semnam sciziile si noi ca niste prosti.....

Multi destepti au aparut in OLTCHIM-ul asta dupa plecarea lui Roibu.

In ceea ce il priveste pe Diculuiu , este singurul vinovat pentru ceea ce ni se intampla noua. Daca era un adevarat licer aceea deczie nu ar fifost nici macar redactata vreodatai