Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

eu

#29504

2014-11-21 20:53

si acum ce urmeaza?.... ca de vorbe.......

Raspunsuri

ei

#29505 S.O.S. OLTCHIM !!!

2014-11-21 21:17:33

#29504: eu -  nu sunt vorbe, sunt fapte, termenele insolventei si pacalirea legii  si risipite prin pacalire, obstructionare, fapte grave si foarte grave de la abateri de la lege..., sunt ca un bumerang catre Oltchim si falimentul este mult mai aproape in conditiile in care, creditorii sunt neplatiti cumuland pierderi imense,multi dintre ei indreptandu-se catre faliment sau fiind ei la randul lor in insolvente si alte cazuri..., lipsa tabelului final creante este inexistent si nu s-a dorit a se  depune invocand aberatii de catre adm. jud., planul de reorganizare la fel...

 Justitia decide viitorul pe termenele pe care le-a dat si se asteapta tabelul de creante plati final cu planul de reorganizare final,  iar situatia este impinsa voit  de catre statul roman catre faliment prin lipsa lor de reorganizare si redresare in insolventa, tinand cont ca au fost si disponibilizari colective, iar acum fortand creditorii sa ceara falimentul final. Sa se respecte termenele si litera legii 85/2006 si toate legile in completare. Creditorii trebuiesc platiti si achitati prin tabelul de creante, primii si prioritari la plata fiind salariatii (angajati si disponibilizati ) drepturile lor creante neachitate si obstructionate de a se efectua platile. Mai este AGA pe 10 decembrie 2014 la solicitarea PCC si procesele continua dar in defavoarea Oltchim.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/


BURSA 06.11.2014

Acţionarii Oltchim (OLT) sunt convocaţi, din nou, în Adunarea Generală, la solicitarea acţionarului PCC, pentru a se decide asupra planului de reorganizare a societăţii, arată un raport trasmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti.
     Adunarea va avea loc în data de 10 decembrie, după ce acţionarul PCC, care deţine 32,34% din capitalul social al Oltchim, a depus în data de 17 octombrie o solicitare în vederea organizării acesteia. Compania PCC încearcă să convingă, din nou, autorităţile române să elaboreze planul de reorganizare a combinatului vâlcean, după ce, la începutul lunii, acţionarii OLT i-au respins această propunere.
     Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România, ne-a declarat, recent, în cadrul unui interviu, că "PCC SE a depus o solicitare pentru convocarea unei noi adunări generale a acţionarilor, având ca punct pe agendă elaborarea de către administratorul special al companiei (n.r. Bogdan Stănescu) - persoană desemnată de către statul român - a planului de reorganizare, astfel încât acest plan să facă obiectul unei viitoare aprobări în cadrul unei viitoare adunări generale a acţionarilor şi să devină planul societăţii debitoare însăşi (planul de reorganizare al Oltchim)".
     Oltchim este în insolvenţă de un an şi jumătate, după ce încercarea de privatizare a eşuat. 

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI) DIN TABELUL DE CREANTE, ACHITARE !!!

 

 

 

  DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

 

 

  SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

  SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI DREPTURI LEGALE