Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

eu

#29415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISP

2014-11-20 12:57

#29414: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIB 

 Stai linistit. Desi citesc destul de des petitia, am intervenit f rar si la obiect. Cum spuneam mai sus, tu probabil ca esti manat de intentii bune, insa iti pierzi cursivitatea si luciditatea ideilor pe parcurs. Probabil esti disponibilizat si de aici si durerea si dorinta mai mare de a se rezolva intr-o forma sau alta problema. Eu nu incit pe nimeni, doar vin cu mici sugestii, pe care poti sau nusa le iei in considerare. Pot spune ca e extrem de deranjant individul fota, care e periculos de prost.

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE

2014-11-20 13:55:42

#29415: eu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISP 

  Cursivitatea si luciditatea pe care multi o defaimati, o rastalaciti si inventati, pai ce oameni sunteti ???? Probabil sigur sunt disponibilizat si cand vad cum denaturati si deturnati adevarul, nu este Ok, baieti, nu este Ok. Asta nu e treaba mea sau a altora, fiecare cum il lasa Dumnezeu, de aici  pana al irita si intarata mai mult, sa puneti gaz pe foc, iar nu este Ok si va aratati latura urata, lasati omul in pace, are si el necazurile lui, pacat ca se esprima urat, in rest fiecare isi stie necazurile, iar sunteti egoisti si nu Ok, credeti ca numai unii au necazuri si din nefericire mai si deviati de la subiect, iar nu este Ok.