Petiție împotriva cardului național de sănătate cu cip

Quoted post


Musafir

#309

2014-11-09 15:23

Libertatea de opinie precum si cea de optiune nu sunt oare niste drepturi garantate de Constituitia Romaniei si de legislatia europeana in privinta Drepturilor Omului si ale Cetateanului? De ce ni se impun, oare, cu forta si fara o dezbatere in public, in prealabil, documente precum acestea cu cip pentru care nu ni s-au cerut acordul? Nu ni se incalca, oare, cele mai elementare drepturi de oameni si de cetateni ai acestei tari si ai acestei Uniuni Europene care se clameaza tot mai sus si tare ca este DEMOCRATICA? Unde este democratia garantata de Uniunea Europeana si de tara noastra, Romania, daca ni se incalca cele mai elementare drepturi, cum ar fi acestea ale libertatii de opinie si ale libertatii de optiune? De ce tace , domnul Ciorbea, Avocatul poporului? De ce tac distinsii domni si doamne care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei si in cel european? Este vorba si de libertatea lor pana la urma. A avut dreptate un mare duhovnic al acestui popor care a prevazut ca sunt planuri ca tara noastra sa devina un fel de Experiment Pitesti de proportii gigantice si lumea intreaga de asemenea. Suntem in continuare mintiti si "dusi" cu zaharelul ca sa acceptam catusele electronice singuri si de buna voie. Si foarte multa lume doarme pe ea, intr-un somn al ratiunii care naste monstri de genul lui Visinescu si cei ca el care au torturat toata floarea intelectualitatii romane interbelice in gulaguri si inchisori. Somn in pace, dragi compatrioti si frati crestini! Vom da seama in fata lui Dumnezeu, in fata copiilor nostri si in fata Istoriei pentru lipsa de atitudine de care dam dovada. Ar trebui sa ne fie un pic de rusine pentru lipsa de combativitate. Sa ma iertati daca v-am ofensat cu ceva dar intentia mea a fost una pozitiva, aceea de a va trezi constiintele adormite de timp si de vremurile pe care le traim.
Frati romani, nu va lasati pacaliti!
Sunt in joc libertatea si demnitatea domniilor voatre, de oameni si de cetateni. Nu renuntati la ele pentru ca dupa viata pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu acestea sunt cele mai scumpe daruri.
Sa nu ne lasam amagiti si inselati, nu suntem o natiune de prosti asa cum ne vor ei, oamenii sistemului antihristic si totalitar.
acum 25 de ani am parasit un regim totalitar si inuman pentru ca acum sa ne intoarcem in unul si mai totalitar decat acela?
Va fi vai de noi si de copii nostri. vai de viitorul nostru pentru care ne lutam si trudim de foarte multe ori din greu. cu respect, ma inclin.

Raspunsuri


Musafir

#310 TOATE SUNT MINUTIOS PREGATITE DE SISTEMUL MASONIC SATANIST .TREZITI-VA CRESTINI!

2014-11-11 15:47:38