Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#28098 Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-11-01 15:19

#28097: basaul la puscarie langa frate-su ! In curand ! :))) - Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :)))))) 

 Antibasist cretin, tu spui lucruri pe care eu nu le-am zis, iar eu mai scriu si in sens figurat dar fara sa mai pun ghilimelele, intelege ce vrei, eu ma rad de prostia ta iar tu de asa zisa prostia mea:))))) dar crede-ma si prostia mea e mai inteligenta decat desteptaciunea si inteligenta ta :))))))))))) Legat de salariul minim de care tu ziceai ca e 200 euro, citeste in codul muncii si apoi mai vorbim despre aberatia ta, salariul minim este de 710 lei/net adica 160 euro, dar tu esti foarte informat e 200 euro destept antibasist :))))care zici de altii ca sunt prosti:)))))) cat esti de prost, daca prostia ar durea tu te-ai tavalii in chinuri :)))))))))))

Raspunsuri


Musafir

#28099 Re: Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-11-01 16:03:38

#28098: - Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :)))))) 

 IL VOTEZ PE IOHANNIS, SINGURA SPERANTA A ROMANIEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

basistii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#28100 Re: Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-11-01 17:14:38

#28098: - Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :)))))) 

 :)))))) E pixelul albastru, nu-i ceea ce ai scris e..."figurat" !   :)))))) Oare de cine-mi aduce aminte ??? Aaaa, DAAA, de basau !  :)))) Normal, esti basist prost !  :)))) Demonstrat de altfel !   :)))))

 

Cum e sa fii basist prost (scuze pentru pleonasm) si sa faci pe altii prosti ?!!   :)))))))) S-a intors lumea cu basu-n sus !   :))))

Salariul minim e ala care l-am spus eu, dar...tu, basist prost fiind, ai scarba la salariul brut, iti da doar....net ! :)))) Dar si asa, la salariul net nu iese....100 de euro cum aberai pe aici !  :))))))))

 La brut, in schimb, ies cei 200 de euro, copil din flori  !   :)))))   Stiu, stiu, era..."la figurat" !   :)))))

Inc-o data : daca prostia ar durea, te-ai tavali-n chinuri de durere !   :)))) Ai si tu noroc ca nu doare prostia, doar la asta n-o sa ai :
Facebook