Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#28376 Care sindcalisti? Sarmaaa! Capu' la cutie.

2014-10-29 08:49

 

 

Sindicaliştii de la Oltchim au protestat împotriva conducerii combinatului şi a guvernului

Aproximativ 50 de disponibilizaţi de la Oltchim au manifestat luni în faţa Instituţiei Prefectului judeţului Vâlcea, strigând lozinci antiguvernamentale şi împotriva conducerii combinatului vâlcean.

Oamenii au solicitat salariile compensatorii promise în momentul concedierii colective şşi-au motivat protestul prin temerile cu privire la imposibilitatea plăţii facturilor pe perioada de iarnă, neavând surse de venit.

Ei au cerut prefectului să le dea un răspuns cu privire la urgentarea plăţilor până la sosirea iernii, în condiţiile în care li s-a spus că salariile compensatorii sunt la masa credală şi urmează a fi achitate în momentul privatizării combinatului.

Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar în vara anului trecut, 1000 de salariaţi au fost disponibilizaţi în urma unui proces de restructurare.

Combinatul este propus pentru privatizare în luna decembrie a acestui an. AGERPRES

http://www.ramnic.ro/articole/sindicalistii-de-la-oltchim

Raspunsuri


Musafir

#28377 Re: Care sindcalisti? Sarmaaa! Capu' la cutie.

2014-10-29 09:49:38

#28376: - Care sindcalisti? Sarmaaa! Capu' la cutie. 

 Ce iti este si cu presa asta (unii din ei...), cand sunt sindicalisti ( fals), cand sunt disponibilizati si solicita salarii plati compensatorii (adevar), chiar balmajesc prostii ziaristii corupti, cand trec sumele ca fiind urgentate de achitare ( adevar ), cand au spus niste tampiti ca sunt la masa credala ( ceea ce este fals prin lege).., in cate-va fraze ei au bagat in mixer aiurind pe toti si manjind adevarul.


Musafir

#28451 Re: Care sindcalisti? Sarmaaa! Capu' la cutie.

2014-10-30 16:51:57

#28376: - Care sindcalisti? Sarmaaa! Capu' la cutie. 

 nici nu sti gaoaza cit de mic incepi sa fi,intreaba l pe tacto tambalagiu