Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#28057 Re: Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE....

2014-10-23 13:10

#28056: - Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE.... 

 Trebuie asteptat sa se valorifice ceva din Oltchim, altfel nu exista cai legale!

Mai mult, eu intelesesem ca planul va fi publicat cand se va sti exact ca se va privatiza.

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28058 Re: Re: Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE....

2014-10-23 13:11:58

#28057: - Re: Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE.... 

 Da, scrie in lege ca se poate restrange  si valorifica bunuri pentru a se face achitari de sume creante neplatie, insa domnul Piperea, nu a adus planul de reorganizare sa-l aprobe judecatorul-sindic, nasol, s-a blocat economia a doua judete si muuulti alti creditori care sunt aproape falimentari si ei.

COCLUZIA: TREBUIE SA SE FACA PLATI, ACHITARI DE SUME CATRE CREDITORI, PRIORITARI LA PLATA FIIND SALARIATII ( ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI ) PRIMII IN TABELUL DE CREANTE PLATI DIN PLANUL FINAL DE REORGANZIARE CAT SI PLANUL DE REORGANIZARE ACTUAL FIIND PARTIAL DE LA DATA DECLANSARII INSOLVENTEI.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#28059 Re: Re: Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE....

2014-10-23 13:14:08

#28057: - Re: Re: Re: HAI POSTACII PARTIDELOR POLITICE.... 

 Nu, planul este o obligatie a judecatorului-sindic care conduce acest proces pe Legea 85/ 2006abrogata si revizuita 2010,  el lucreaza dupa un plan, dar nu e cel final,  pentru ca viitorul cumparator sau creditorii sa stie despre ce este vorba si sa urmeze procedura in continuare, ori in insolventa sau in faliment, pentru a avea plati catre  creditori constant din activitate.

O data aprobata de judecatorul-sindic se afiseaza la avizierul Tribunalului si Tabelul Plati Creditori, urmeaza restul procedurilor si termenelor care intra in vigoare...

Deci incep PLATILE catre creditori, priii si prioritari la plata sunt SALARIATII ( ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI ) SUMELE DE BANI CREANTE DATORATE, DUPA RESTUL CREDITORILOR...