Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27782 Re: Re:

2014-10-19 12:23

#27759: - Re:  

 Tu încerci sa canalizezi discuția doar pe o parte si încerci sa explici ca singurii vinovați sunt ăștia de după 2012. Eu zic ca greșești. Vinovați sunt si unii si alții, adică si cei de dinainte au o vina lor ca si cei de acum, poate in egala măsură. Cei de dinainte au beneficiat de finanțare, cei de acum nu. Cei dinainte poate aveau ceva știință si bunăvoință nu numai pentru buzunarele proprii. Ăștia de acum nici nu vor, nici nu au știință si sunt orientați strict pe buzunarele proprii. Asta e ideea. Ce nu înțelegem noi este că nu prea contează ce facem noi ăștia maruntii. Deciziile se iau acolo sus. Banii pentru disponibilizați se vor da când vor vrea ei si daca vor vrea, indiferent de acțiunile noastre.

Ma întreb si eu așa, retoric, care a fost si care este poziția lui DICULOIU pe acest subiect? Cu ce a contribuit el la achitarea obligațiilor către foștii sai cotizanți? Am înțeles ca Victoria nu a însemnat nimic. Ok. Ce a însemnat Liberul?

A dat CERNEV oamenii afara? Ce a făcut DICULOIU in acest timp?

Si ca sa fiu sincer, singurul in care am încredere e directorul Avram, in rest...

Raspunsuri


Musafir

#27784 Re: Re: Re:

2014-10-19 12:28:35

#27782: - Re: Re:  

 Cei de dinainte de tot ceea ce spui tu prin vocea lui Tariceanu, Nastase si multi altii, au primit un vesnic NU. Asta s-a primit, acum intelegi.

De cand s-a declansat insolventa, am cazut in revolutia si haosul creat, cea mai perversa isprava creata, pentru a-si vedea hotii de drum.

Pozitia sindicatelor se observa, ce te mira asa...

Da, Cernev a dat oameni afara ( a umblat cu mapa-n mana prin toate sectoarele in Oltchim pentru asa ceva...) , avea liste si a participat la aceeasi masa cu totii, sta proba video, vezi ca este pe petitie cu moaca lui ranjita ca dadea peste 1000 afara si se bucura.