Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

paul

#27718 Re: Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim

2014-10-17 22:44

#27671: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim 

 nu vreau sa supar pe nimeni, dar cand au existat in oltchim sindicate? pe vremea lui roibu sau dupa plecare lui? parere mea este ca in oltchim nu a existat sindicat NICIODATA!

si, daca zici ca exista un plan partial, ai tu sau eu acces la el? sa stie si prostimea ce scrie in el? si, de ce nu scrie in decizia de "executare" ca e vorba de un plan partial?

cand vorbesti de statul roman te referi la ponta, iliescu, nastase, hrebenciuc, becali, antonescu, blaga, iohanis, basescu, mitrea, sova, stanescu, piperea, smeu, sarpe, cilea, balan de la cet, etc, HOTI mai mari sau mai mici? sau este vorba tot de noi, astia multi si prosti?

oricum nu am nevoie de un raspuns la chestia cu statul roman... era doar o intrebare retorica 

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27719 Re: Re: Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim

2014-10-17 22:54:43

#27718: paul - Re: Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim 

 Salut, Paul. Ai perfecta dreptate si firesc ca nu superi sau n-avem noi motive intre noi sa ne suparam.

Atata timp cat incaseaza banii pe fluturasi SINDICATELE si ..., multe altele, tu ce zici au fost si sunt, sau fac nanii sub plapumioara si fraierii multi saracii din ei, stateau in cort sau mai sti tu in ce conditii, ufff nu-mi mai amintii..., greva foamei, dezorientati, impinsi in directii gresite, instigati aiurea, dezinformati, imbarligati, mintiti, invrajbiti, cu promisiuni tampite si idioate, alergati de la o institutie la alta...etc. UNII DINTRE NOI AU DECEDAT, DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA ACOLO UNDE SE AFLA..., PENTRU CA AICI...

Planul de reorganizare partial am scris si repet, de cand s-a declansat procedura de insolventa pe Legea 85/2006 data de judecatorul-sindic a intrat in aplicare pe termenele scrise in sentinta, ea avand mai multe completari, adaugari sau stergeri, ori scoateri diverse PE TERMENE ... s.a.m.d scrie in Legea 85/2006 si este insolventa..., pentru asta Oltchim suporta azi ceea ce se intampla.

Trebuia sa existe un plan final de reorganizare ( noi NU l-am vazut pentru ca n-a fost aprobat de judecatorul-sindic si nici publicat chiar de BDO sau Rominsolv), conform si declaratiei lui Piperea, BDO si multi altii care au insolvente, pentru ca am mai explicat si repet, a putea fi scos OLTCHIM la privatizare si cumparatorul sa stie........., am mai scris, nu mai repet ...s.a.m.d.,  este mult de detaliat, dar ai inteles.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

 

Ma refer la statul roman, Ok.

 

RETARD FO(N)TA

#27723 Re: Re: Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim

2014-10-18 04:59:55

#27718: paul - Re: Re: Re: Re: CET Govora livrează în continuare abur tehnologic pentru combinatul Oltchim 

 Sindicat? Doar niste prosti acolo ,care au cotizat si inca mai cotizeaza. Uita-te in spate si vezi ce au facut sindicatele in Romania. Uita-te la mari lideri ai sindicatelor din Romania , Miron Mitrea ajuns ulterior deputat, senator, ministru al transporturilor, Limbric Victor Ciorbea ajuns si el mare deputat sau senator la PNTCD , prim ministru apoi senator de PSD si mai apoi avocat al poporului (pardon al PSD)

Pai voi credeati ca Diculoiu e altfel? Pai voi credeati ca Cernev poate fi altfel?

Dar nu asta e problema cea mare. Cat dracului de fraier (adica prost) sa fi sa mai crezi si in Ghioca , Radu de la Afumati - maistru cu scoala profesionala, Marcela sau Bica.
Facebook