Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27652 DNA anunță sosirea APOCALIPSEI: Tsunami în Portul Constanța, cutremur în Ilfov

2014-10-15 10:33

http://www.stiripesurse.ro/

Laura Codruta Kovesi și procurorii DNA se pregătesc de cele mai mari anchete! Obiectivele sunt două locuri strategice: unul, din Republica lui Mazăre -  Portul Constanța. Al doilea, lângă Bucureși: en-gros-urile din Ilfov.

Veștile proaste pentru cei anchetați sunt teribile: anchetele sunt aproape de finalizare! Mulți dintre cei care fac afaceri subterane vor să le mute în Italia, în Portul Napoli, acolo unde mafia italiană are o putere imensă. Deja există informații că mulți oameni de afaceri români au închiriat spații imense în portul napoletan.

Presiunea pentru finalizarea celor două anchete legate între ele vin și din exterior, în special din SUA, potrivit Național. Portul Constanța are o importanță strategică și pentru UE, și pentru NATO, adică în ambele planuri: economic și militar.

Evaziunea fiscală și contrabanda din cele două nuclee par să ajungă la cifre imense, vehiculându-se nume importante de afaceriști și de baroni locali.

Raspunsuri


Musafir

#27653 Re: DNA anunță sosirea APOCALIPSEI: Tsunami în Portul Constanța, cutremur în Ilfov

2014-10-15 11:25:48

#27652: - DNA anunță sosirea APOCALIPSEI: Tsunami în Portul Constanța, cutremur în Ilfov 

 OSOR,OSOR,SCAPAM DE ORDINARII COMUNISTI SI SECURISTI,ADICA PSD istii,au trecut 25 de ani ca sa inceapa ceva in tara asta de cacao,tot e bine si acum.

DNA S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES

#29496 Re: DNA anunță sosirea APOCALIPSEI:

2014-11-21 15:07:30

DNA S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!!