Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi

Quoted post


Musafir

#480

2014-09-18 08:28

În ultimele luni m-am săturat până peste cap de infecta şi ridicola biserică românească!

Cum să nu îţi vină să mergi astăzi peste preoţi şi popi, în bisericile lor cu furci şi topoare, cu torţe şi spânzurători. Să facem şi noi aşa cum au făcut ei acum sute de ani când au ars pe rug şi au spânzurat toţi oamenii de cultură, toţii fizicienii, geografii şi filozofii care aveau gândiri realiste şi evoluţioniste. Au ars pe rug oameni care nu credeau basmele şi legendele spuse de biserică, oameni care au cercetat şi nu au crezut orbeşte în spusele criminalilor în sutane cu cruci la gât.

Cum poate lumea în ziua de astăzi să trecă cu vederea acest colos economic, Biserica ortodoxă română, care face bani pe bandă rulantă şi nu pierde nimic niciodată, pentru că nu plătesc impozite şi în curând vor controla toată ţara, cum au început deja să-i controleze pe copiii mici în şcoli şi grădiniţe cu profesori de religie trimişi de Biserica Ortodoxă.

Jumătate din tezaurul naţional se află în buzunarele lor, maşini, vile şi afaceri pentru fiecare membru al unei familii de popi… şi pe deasupra mai primesc şi de la guvernul Ponta din fondurile de rezervă ale statului 6 milioane de lei… PENTRU CE? Pentru a-i face campanie electorală prim ministrului nostru, doctor plagiator? Pentru a construi alte biserici? Pentru a construi o biserică pe platoul munţilor Bucegi? Munţii Bucegi... cum de s-ar fi putut gândi un om normal la lucrul ăsta, lăsaţi natura în pace popi ticăloşi, natura dată de Dumnezeul ăla al vostru inventat acum 2000 de ani, tot de unii ca voi. Ne credeţi idioţi şi vă place să vă bateţi joc de oameni cu decizile voastre infecte, cu susţinerea guvernului ăsta josnic.

Ruşine, ruşine pentru un popor de lupi mâncat de oi!

Raspunsuri


Musafir

#499 Re:

2014-09-18 09:01:59

#480: -  

 Unde nu mai pui ca, biserica contribuie la ridicarea lacaselor de cult numai cu o parte. Restul vine de la buget !!! (vezi cazul Catedrala Neamului - Bucuresti)