Trenul care ucide

Quoted post

musafir

#16 Re: Re: linie ferata

2014-09-18 08:15

#11: adriana - Re: linie ferata 

 ... cu inima cat un purice de frica? Dar trenul e invizibil? ca e o linie dreapta de vezi la 2 km in stanga si in dreapta. Poate pentru nevazatori sa fie un pericol.

Cei din Bucurestii Noi, Chitila, Giulesti ce sa mai zica? Sa mutam Gara de Nord in afara orasului, ca si lor le trece trenul la 10 metri de case, iar pe acolo chiar e trafic feroviar serios, nu 2 trenuri pe zi ca spre Republica...

Raspunsuri


Musafir

#18 Re: Re: Re: linie ferata

2014-09-18 11:09:46

#16: musafir - Re: Re: linie ferata 

 Nu, solutia unor oameni civilizati (nu a unor incuiati cu creier de maimuta) este sa oferim pietonilor posibilitatea sa treaca o linie de cale ferata in mod legal, nu ilegal (prin locuri neamenajate). Nu este o solutie sa mutam garile, nimeni nu a afirmat asta. Am spus si o repet: ar trebui sa fim capabili sa gasim solutii atat pentru calatori cat si pentru pietoni. Stiu ca e usor sa fim maimute, dar este jignitor si foarte dureros ca ne mutumim cu aceasta conditie. Avem posibilati infinite sa luam atitudine si sa obligam autoritatile sa faca ceea ce este normal, e pacat ca nu ne putem depasi conditia de oameni limitati si nu suntem capabili sa ne unim in astfel de situatii, MARE PACAT!!!!!