Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25541 Times New Roman - ATENTIE! ESTE UMOR VOLUNTAR:

2014-08-27 17:26


 

Privatizare reuşită la Oltchim, după ce lichidatorii au găsit un om dispus să-l cumpere cu condiţia să i se dea şi un ursuleţ de pluş. Clientul a plătit 4 lei pe combinat şi a intrat imediat în posesia ursuleţului, spre invidia altor români care dacă ar fi ştiut s-ar fi băgat şi ei, la cât de frumos era animăluţul de pluş.

Lichidatorii Oltchim spun că au încercat şi alte variante de privatizare, respectiv o tombolă naţională, un concurs de tras la ţintă cu praştia şi un concurs de doborât popice, dar premiile oferite pe lângă combinat nu erau prea atrăgătoare.

“L-am cumpărat mai mult pentru prietena mea, că era aniversarea noastră şi uitasem să iau cadou. M-a întrebat un om de pe stradă, că dacă nu vreau cumva un ursuleţ de pluş. Am zis da şi în 2 ore deja semnasem actele”, spune Decebal Popescu, proprietar Oltchim.

http://www.timesnewroman.ro/

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39358 Re: Times New Roman - ATENTIE! ESTE UMOR VOLUNTAR:

2015-06-04 09:57:28

#25541: - Times New Roman - ATENTIE! ESTE UMOR VOLUNTAR: 

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta


 Privatizare reuşită la Oltchim, după ce lichidatorii au găsit un om dispus să-l cumpere cu condiţia să i se dea şi un ursuleţ de pluş. Clientul a plătit 4 lei pe combinat şi a intrat imediat în posesia ursuleţului, spre invidia altor români care dacă ar fi ştiut s-ar fi băgat şi ei, la cât de frumos era animăluţul de pluş.

Lichidatorii Oltchim spun că au încercat şi alte variante de privatizare, respectiv o tombolă naţională, un concu_rs de tras la ţintă cu praştia şi un concu_rs de doborât popice, dar premiile oferite pe lângă combinat nu erau prea atrăgătoare.

“L-am cumpărat mai mult pentru prietena mea, că era aniversarea noastră şi uitasem să iau cadou. M-a întrebat un om de pe stradă, că dacă nu vreau cumva un ursuleţ de pluş. Am zis da şi în 2 ore deja semnasem actele”, spune Decebal Popescu, proprietar Oltchim. http://www.timesnewroman.ro/

Dovada că se poate! Cu banii strânşi în câteva luni de videochat, o tânără a cumpărat Oltchimul

Ieşim din criză? Potrivit unor surse din presa locală, o tânără de 23 de ani dintr-un sat de lângă Râmnicu Vâlcea ar fi cumpărat combinatul Oltchim cu banii strânşi în circa jumătate de an de videochat.

Tânăra afaceristă spune că şi-a dorit de mică să aibă propriul ei combinat chimic. “Cum aveau fetele de bani gata din liceu, ştiţi voi. Dar n-aş fi reuşit niciodată să cumpăr Oltchimul pe un salariu de vânzătoare sau chelneriţă. Cel mult fabrica de fibre sintetice din Vaslui, sau ce a rămas din ea.”

De când se dezbracă pe chaturi XXX frecventate de americani generoşi, vâlceanca spune că îşi permite în sfârşit micile mofturi care fac viaţa mai frumoasă. “Fac videochat de vreo cinci luni. Pusesem banii deoparte cu grijă, dar cu o seară înainte m-am răsfăţat şi eu şi am construit o autostradă. Evident, aveam mari emoţii înaintea licitaţiei: dacă vine iar Dan Diaconescu cu o ofertă mai bună?”

“N-am de gând să mă las pe tânjeală”, adaugă, plină de entuziasm, noua patroană Oltchim. “Dacă mă ţin de videochat încă două-trei luni, poate reuşesc să-i cumpăr şi mamei ceva de ziua ei: măcar jumate din Romplumb Baia Mare.”

Comentarii

# Gruia Stoica 23-06-2014 12:01

Da cu CFR Marfa ce face...... Sa mai lucreze vreo luna si sa-l cumpere si pe ala!

Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

+8 # Dan Diaconescu 23-06-2014 12:04
Sa stiti ca e angajata mea....iar videochat-ul l-am deschis in fosta garsoniera a OTV-lui....Echipa tehnica, cameramani, sunetisti,... mi-a fost aproape!
 
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

+21 # Victor Viorel Ponta 23-06-2014 12:07

Astazi in cadrul unei conferinte de presa prim-ministrul va anunta privatizarea cu succes a combinatului. De fapt a fost o simpla tranzactie intre doua prostituate DD si domnisoara video, girat de casa de toleranta PSD-PC.
 
# Liviu Dragnea 23-06-2014 12:29
Auzi mah, vorbeste cu asta sa ne finanteze autostrada aia spre Alexandria. Urgent da?! Pe unde crezi ca iti aduc autocarele cu morti sa voteze, ca sa iesi presedinte?

http://www.timesnewroman.ro/monden/