Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:48

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 şi altele (ceva, fara sa stie oamenii).

 

Imi place ca esti foarte informat si dai mai departe informatii concrete, exacte si la subiect. Se vede obiectivismul tau demn de marile posturi nationale si internationale de televiziune.

Raspunsuri


Musafir

#25183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:47:18

#25178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 VEI DA CU SUBSEMNATUL SI VEI RASPUNDE CU SUBIECT SI PREDICAT TOT CEEA CE INSEAMNA " şi altele" ,  LA CEI CARE SUNT IN MASURA SA PRIMEASCA RASPUNSUL VOSTRU!!!

ASTA AI INTELES TU ( ANGAJATII MARE PARTE NU STIAU DE CE SPECTACOLE DATI VOI SI SUB CE ASPECTE MILOGEATI...,  DECLARATIV AUTORITATILE CONFIRMA CA AVETI CERINTE CARE RAMAN DE DISCUTAT..., OARE DESPRE CE ERA VORBA...???) SI POATE AFLAM SI PLIMBAREA VOASTRA LA GUVERN, UNDE ATI FOST DE TOT RASUL PLANSULUI SI STITI VOI DESPRE CE ESTE VORBAA..., BRAVOOO... CONCRET, EXACT SI LA SUBIECT TE FACI NU DE RAS, AI UN OBIECTIVISM DEMN DE CARTEA RECORDURILOR IN TOXICITATE SI NEADEVAR CARE NICI CU FAPTE FACUTE DE TINE SI DE VOI NU LE ACCEPTI, AI SENZATIA CA NU EXISTA SAU NICI NU S-AU INTAMPLAT, SPECTACOLUL TAU ESTE, EXISTA SI DE CE SA NU SPUNEM ELE CHIAR EXISTA....!!!!

 MULTUMIM DE CONFIRMAREA INCALCARII DIN COPERTA IN COPERTA SI DE LA PRIMA LITERA LA ULTIMA LITERA DIN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA), AI DOVEDIT CEEA CE NOI ITI EXPLICAM..., N-ATI PRIMIT ACCEPT PENTRU SPECTACOLUL VOSTRU SI ATI BAGAT LA INAINTARE OAMENI NEVINOVATI SI TINANADU-I IN GREVA FOAMEI..., VOI DORMEATI ACASA SI VA DECLARATI ORGANIZATORI SI VOCEA COMBINATULUI PESTE  TOTI... ATENTIE, ATI INCALCAT CCM !!!!