Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25176 Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-16 21:07

#25172: - Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii                         Primarul din Râmnicu Vâlcea, alături de greviştii de la Oltchim

Emilian Frâncu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost prezent pe Platforma Chimică unde, după discuţiile avute cu salariaţii de la Oltchim intraţi în greva foamei, a reuşit să aplaneze acest conflict de muncă şi să creeze premisele pentru ca acest protest extrem să se încheie (si uite asa se alege praful de sacrificiul si bunele intentii ale grevistilor).

Edilul-şef a susţinut, în dialogul avut cu toate părţile implicate, solicitările salariaţilor Oltchim, printre care reducerea numărului de directori, reducerea numărului de autovehicule utilizate exclusiv şi individual de conducerea societăţii, alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală (cei doare pe grevisti - lipsa unui autoturism pentru activitatea sindicala), achitarea unor obligaţii salariale restante şi altele (ceva, fara sa stie oamenii).

Primarul Frâncu a trimis premierului Ponta o scrisoare prin care solicită, în numele tuturor primarilor din zona metropolitană a Râmnicului, urgentarea privatizări Oltchim.

Cu aceeaşi ocazie, primarul Frâncu a discutat şi despre buna întreţinere a pasarelei de acces pe platforma industrială, în cel mai scurt timp şi în condiţii meteo favorabile această structură rutieră urmând să fie reabilitată de Direcţia Administrării Domeniului Public.

 

http://www.gds.ro/Actualitate/2013-12-04/Primarul+din+Ramnicu+Valcea,+alaturi+de+grevistii+de+la+Oltchim

 

Valcea 1 - Televiziunea de Valcea > Social > Declaratia Zilei

3 decembrie 2013 - 01:55 PM

Declaratia Zilei

 http://www.valcea1.ro/declaratia-zilei-34/

 

  Intre timp, dupa discutiile avute cu grevistii, reprezentantul sindicatului Victoria Oltchim si conducerea combinatului, primarul Emilian Francu a reusit sa aplaneze conflictul, iar de maine, salariatii care au intrat in greva foamei vor renunta la aceasta forma de protest.

Raspunsuri

CINE ALTUL,PICASSO PT NEMERNICII

#25177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 06:47:29

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 DECI ACUM TRAGEM SI NOI CONCLUZIA;NISTE NEMERNICI ORDINARI,HOTI SI MINCINOSI?   ASTA E ADEVARUL GOL GOLUT,NISTE NEMERNICII CARE SI AU BATUT JOC DE OAMENII OLTCHIMULUI,DAR SI DE VALCENII,MINTIND CU NERUSINARE,ASTA E D LE MAX,VIPERE SAU HIENE?CATALOGATII DVS


Musafir

#25178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:48:59

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 şi altele (ceva, fara sa stie oamenii).

 

Imi place ca esti foarte informat si dai mai departe informatii concrete, exacte si la subiect. Se vede obiectivismul tau demn de marile posturi nationale si internationale de televiziune.


Musafir

#25179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:50:35

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 si uite asa se alege praful de sacrificiul si bunele intentii ale grevistilor).

 

La momentul ala retin ca ii injurati de mama focului, iar Diculoiu et comp. se deziceau de orice eventuala alaturare.. deci, cand esti ipocrit?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-11-30 22:29:37