Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25027 Re:

2014-08-12 12:39

#25023: -  

 Se poate intampla sa fi afectat mase... Mult mai mult a afectat lipsa de implicare acum si in timp a lui Diculoiu, atat la aceste disponibilizari cat si la cele de acum ani de zile (numite mascat externalizari - asta nu s-a prea luat in seama)

 

Vina lui Cernev e mai mult amplificata tocmai de cei raspunzatori de actiuni gen disponibilizari. Trebuie sa fim naivi sa credem ca el a disponibilizat oamenii. Nu Talpaseanu, Nu Stanescu, NU Piperea. NU. Cernev  e de vina. Mai concret s-au cam scos castanele cu mana lui. Din cate stiu eu un mare procent a dorit sa se treaca pe liste, in rest a cam fost la latitudinea sefilor de sectie. oricum o chestie nasoala.

 

Vina lui Cernev este insa alta, si anume, ca a dat credit unora pecum Talpaseanu si Popescu Valentin, chiar daca oamenii nu doreau lucrul asta. Cei doi l-au sapat cat au putut pana l-au dat afara.

Raspunsuri


Musafir

#25031 Re: Re:

2014-08-12 12:51:49

#25027: - Re:  

 Atunci cum raspunde la probele video-audio cu prezenta sa pe sticla si-n presa si toate participarile sale directe...in fine..., nu mai reluam, dar ele nu numai ca exista, dar se pot arata oricui...???

Nu sunteti convingator, in fata ministerului economiei graia si spunea repetitiv ca " listele exista, ele chiar exista, de ce sa nu recunoastem ele exista...", va rog frumos abtineti-va, pentru ca a declarat ..., le are si urmeaza sa le discute cu conducerea si cei indreptatiti... si nu e un post tv ci toate microfoanele, toti ochii si urechile care au fost acolo si toata mass-media.

 

Ce faceti, va lepadati de satana prietenii Talpasanu, Popescu & co, pai..., cand ati fost cu DIAVOLII la decizii de ce nu v-ati gandit...??? Ce complotare ati facut de mana cu toti ??? Nu e scuza asta ce ne aruncati aci, dorea sa fie disponibilizat, din simplul motiv pentru ca era in sindicatul creat de el si stia foarte bine, EL TREBUIA SA STINGA LUMINA SI SA PUNA LACATUL PE USA, pentru ca naaa... sindicatul pleaca ultimii si cu multe beneficii..., mai mult, presa si angajatii au confirmat ca dorea o functie mare de conducere....