Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#24864 dragi iubitori ai sindicatelor

2014-08-05 06:46

DICULOIU ASTA-PE CARE NU-L RIDIC IN SLAVI DATORITA UNOR CONSIDERENTE-ESTE OMUL DRACU DIN PUNCT DE VEDERE SINDICAL-ORICE AM SPUNE NOI. ASTA A FACUT UN CCM BETON , DOMNILOR ! FIIND SI PENSIONAR ACUM, N-ARE MAMA N-ARE TATA CAND NEGOCIAZA. DACA SI ACUM, "BARICADEAZA" CCM, RENEGOCIAZA IN TERMENI DURI PE 2015, PUTEM SPUNE CA SI-A FACUT DATORIA. PRIVIND EVENTUALE DISPONIBILIZARI PE VIITOR-AVAND SI UN PRECEDENT CA NU SI-AU LUAT BANII DISPONIBILIZATII-VA SUFLA SI IN IAURT-DE ACUM INCOLO. CUM S-AR SPUNE, ISI SALVEAZA SAU NU SCAUNUL DE LIDER. RADEM-PLANGEM, INCA DEPINDEM DE " TUPEUL SAU SINDICAL" IN RELATIA MUNCITORI-CONDUCERE. TERMENII SE SCHIMBA , DACA, IN DECEMBRIE -COMBINATUL SE VA PRIVATIZA. AU INCERCAT MULTI SA-L DEA JOS PE ACEST DICULOIU- INCLUSIV GASCA CERNEV- OMUL E UNS CU TOATE ALIFIILE. INSA -ORICE DERAPAJ-DE ACUM INAINTE-II POATE FI FATAL. DEPINDE DE EL, DACA STIE SA APERE IN CONTIUARE INTERESELE SALARIATILOR SAU ANUMITE "JOCURI DE CULISE" . SI APROPO : UITATI-VA LA EL CE RAS SARCASTIC ARE ? BAI, ASTA CHIAR A FOST OMUL DRACU CA SINDICALIST ! FIIND LA DOI PASI DE COMBINAT, INCLIN SA CRED, CA INDIVIDUL, CHIAR ESTE LEGAT SUFLETESTE DE ACEASTA UNITATE.  ARE SI EL BUBELE LUI ,DAR VREM SA-I VEDEM CALITATILE, ACUM, CAND RECHINII DAU TARCOALE OLTCHIMULUI.  ORI LA BAL, ORI LA SPITAL -DICULOIULE !!!!  SA TE UITI LA VECINI-LA SODA-LIDERII DE SINDICAT-AU NEGOCIAT LA SANGE CU POLONEZII-AU FOST DISPONIBILIZATI CARE SI-AU LUAT BANII, LA NOI, INVERS. VEZI-AICI ESTE DIFERENTA !!!!

Raspunsuri


Musafir

#24865 Re: dragi iubitori ai sindicatelor

2014-08-05 06:49:35

#24864: - dragi iubitori ai sindicatelor 

 Domne, numai un IDIOT POATE SA GANDEASCA IN DECEMBRIE SA FIE PRIVATIZARE, CAND TOT GLOBUL PAMANTESC ARE BILANT DE  INCHIDERE SI SE PREGATESC DE SARBATORI. ORI NU VEDETI, ORI NU VA AJUNG RATEURILE TRECUTULUI.

NU UITATI IN CE FEL A TRECUT 2013-2014, OLTCHIM ANUL . LUNILE DECEMBRIE - IANUARIE, CAND DISPONIBILIZATII AU CONSTATAT PILONUL II PENSII PRIVATE SI  IMPOZITATI BANII ANAF IN ADEVERINTA PRIMITA LA CERERE DE CATRE EI SI JONGLERIA FINANCIARA A NEBUNIEI CARE AU COMIS-O, ACESTIA FIIND GENIILE CONDUCERII OLTCHIM, ALTFEL NU PRIMEAU O STAMPILA SAU O HARTIE OFICIALA PENTRU 2014, SOCIETATEA ERA BLOCATA IN INSOLVENTA IN ANUL 2013 SI SE DECLANSA AUTOMAT FALIMENT 2014.

NU UITATI VANZARILE DIN OLTCHIM, DISPONIBILIZATII SI ANGAJATII N-AU PLATILE FACUTE CATRE EI IN 2014.

NU UITATI...!!!!

"- Nu există nici un plan de reorganizare a SC OLTCHIM, care trebuia elaborat conform art. 94 din Legea nr.85/2006. atât de administratorii judiciari, cât şi de administratorul special; - Programul de reorganizare aprobat în 03.12.2013 de Adunarea creditorilor în baza căruia urmează să se constituie OLTCHIM SPV, care să includă activele viabile, s-a dovedit că nu este o soluţie pentru SC OLTCHIM, deoarece nu s-au depus ofertele angajante din partea investitorilor la datele stabilite: 28.01.2014, 28.03.2014, 16.05.2014 şi 06.06.2014. Următoarea dată stabilită pentru depunerea ofertelor angajante este 12.12.2014; - Prin nefuncţionarea totală sau parţială, instalaţiile tehnologice se degradează fizic şi moral, generând noi pierderi şi nu vor mai fi funcţionale; - Nu s-a majorat capitalul social prin conversia creanţelor conform art.95, al.6, lit.j, din Legea nr.85/2006-privind procedura de insolvenţă, măsură care capitalizează SC OLTCHIM; - Administratorii judiciari nu au apelat la o comisie de specialişti conform art.23 din Legea nr.85/2006 şi astfel nu au îndeplinit atribuţiile de redresare a SC OLTCHIM prevăzute la art.20 din Legea nr.85/2006; - Administratorii judiciari nu au colaborat cu autorităţile locale din jud. Vâlcea pentru măsurile economice şi sociale la nivelul SC OLTCHIM, promovând unilateral măsuri anti economice şi antisociale; - Nu s-a accesat capitalul de lucru de minim 45 milioane de euro pentru punerea în funcţiune a capacităţilor de producţie; - Nu s-a întreprins nimic pentru preluarea Rafinăriei Arpechim Piteşti;"

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/29379-sindicatul-liber-oltchim-face-un-nou-demers-pentru-combinat-diculoiu-ii-scrie-lui-ponta-despre-oltchim.html

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-05 18:16:23



Musafir

#24901 Re: dragi iubitori ai sindicatelor

2014-08-06 09:52:05

#24864: - dragi iubitori ai sindicatelor 

 DICULOIU ASTA-PE CARE NU-L RIDIC IN SLAVI DATORITA UNOR CONSIDERENTE-ESTE OMUL DRACU DIN PUNCT DE VEDERE SINDICAL-ORICE AM SPUNE NOI. ASTA A FACUT UN CCM BETON , DOMNILOR ! FIIND SI PENSIONAR ACUM, N-ARE MAMA N-ARE TATA CAND NEGOCIAZA. DACA SI ......

 

 

 

Asta e o gluma proasta ce spui. Daca dupa atatia ani tu vii cu ineptii din astea in mod sigur nu avem decat sa asteptam epurarea naturala a generatiei voastre de "luptatori" care au pus totul pe butuci.

Am zis!