Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#23690 Re: Re: Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-07-10 19:37

#23688: - Re: Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Prisacare , sa-i spui tu lu nora-ta barem sa ne transmita si noua un raspuns scris cu rezolutia la proces ca s-a terminat. S-a terminat pentru unii dintre noi(dar urmeaza si pentru ceilalti) definitiv si irevocabil.

Nu inteleg de ce evita sa se intalneasca cu noi pentru ca la inceput pana ne-a lua banii se intalnea si de 10 ori pe zi daca era cazul. Acum nici la telefon nu mai raspund, nesimtitele dracului, hoate ordinare. Nu cumva tu ai invatat-o lepra ordinara? Tu, nemernicule pentru ca si tu ai mancat de pe noi vreo 20 de ani. Nu meriti bai ordinar ce esti (il depasesti si pe Cernev) decat atunci cand ne intalnim cu tine sa te scuipam intre ochi. Poate ma ordinarule norata sa cheltuie banii cu care ne-a pacalit. La copii ei cumpara ma ceva din banii aia. Nu aveti ma nici-un scrupul.

Cat de ordinar poti fi bai betivan ordinar de be-ai mai pricopsit si cu norata. Daca cineva ne-a facut cel mai mare rau , nu e nici Cernev , nici Diculoiu ci e ea cu colega ei Dinu.

Aceste eminente au reusit sa piarda(dar nu intamplator) un proces pe care il putea castiga si un elev de clasa a 10-a daca ii dadeai materialele de pe care sa il sustina.

Nemernicele astea nu au oare si ele un Dumnezeu? Nu au copii acasa? Nu le e frica , ca poate intr-o buna zi se vor intoarce toate astea impotriva lor sau poate nu a lor si a altora nevinovati?

Ordinarule , daca intr-o buna zi te voi intalnii , sigur o sa-ti trag o flegma intre ochi de o sa se scurga pe nasul ala rosu si borcanat.

Nu ai fost bai nemernicule atentionat de viata ?

Raspunsuri


Musafir

#23703 BAI MOJICULE,MAI BINE SUGE I MINA,TI O SPUNE FOTA CERNEVIST IMPUTIT

2014-07-11 06:10:42