Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!

Quoted post

c. neagoe

#16

2014-05-31 18:33

A mai fost un politician adevarat , a carui valoare nu a fost recunoscuta cat a fost in viata , seniorul Coposu ; avem sansa sa avem printre noi, un al doilea politician adevarat , Crin Antonescu , care nu pune interesele personale inaintea intereselor tarii , si ale partidului ,, "tocat " , ca si seniorul, de aceiasi propaganda securisto-comunista , doar pentru faptul ca nu este santajabil si nu apartine sistemului . Cumpaniti bine , sa nu regretam .

Raspunsuri


Musafir

#89 Re:

2014-06-04 14:33:21

#16: c. neagoe -

"în urma trecerii PNL la PPE au apărut o serie de informații cu privire la adevărata miză a acestei decizii luate de conducerea PNL și anunțată ieri de Crin Antonescu.
Surse politice au confirmat pentru pesurse.ro faptul că Adina Vălean va fi viitor comisar european. Funcția de comisar european a fost prețul pe care Vălean l-a cerut pentru vânzarea PNL către Popularii Europeni.
Acest lucru vine în contextul în care niciunul dintre europarlamentarii PNL sau din alte grupuri politice nu au știut despre mișcarea preconizată de cuplul Vălean – Antonescu. Anunțul de trecere la PPE a fost o surpriză de proporții pentru liberali."
http://www.pesurse.ro/2014/06/01/zvon-motivul-uluitor-pentru-care-crin-antonescu-s-/