Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA

Quoted post

tv

#1796 gaze sist

2014-05-18 23:17

De unde atata impotrivire la aceasta tehnologie? Ce studii ati citit de sunteti atat de vehementi?Americani vor sa inunde Europa cu gaze de sist iar noi ne scarpinam dupa ceafa!Preferam sa stam sa ne-o traga rusii decat sa cautam resurse alternative.Asta nu-i decat o PROPAGANDA SOVIETICA.Sunt singurii care pierd din asta.NU VA LASATI INDUSI IN EROARE!Think about!

Raspunsuri


Musafir

#1810 Re: gaze sist

2014-07-11 19:39:32

#1796: tv - gaze sist 

 Corect! Am schimbat sovrom-ul cu chevron-ul. Legat de pro SUA sau Rusia- la Malta parca era si Roosevelt cel care a decis soarta Romaniei postbelice. In secolul XXI, am ramas tot moneda de schimb; supusi presiunilor interne si externe, servind interesele altora. Razboiul nu se mai poarta acum cu arma in mana, acum se foloseste arma inteligenta: energia. Tehnologia a avansat, la fel si modalitatile de exploatare a omului si a popoarelor.

Dincolo de disputa ruso-americana pentru puterea energetica(in care iar suntem victime), trebuie subliniat ca Romania se afla la intersectia a doua falii si riscul de cutremur va fi amplificat de aceasta procedura de extragere a gazului de sist. Bucurestiul va cadea primul..acolo se afla capetele luminate care au semnat contractul de exploatare.