Vreau sa traiesc civilizat in Galati!

Quoted post

Luminutza

#45 Re: Re: Comunisti Opresivi

2014-05-08 09:15

#40: Felea Alina - Re: Comunisti Opresivi

Nu putem folosi OPC intrucat nu avem calitatea de consumatori, nu suntem noi parte in contracte, ci Asociatiile.

E in apanajul Asociatiilor de proprietari obligatia de a gasi solutii tehnice (care or fi alea, in conditiile in care ei au scos apometrul de la limita retelei publice de distributie si reteaua interioara, deci nici macar o scara de nu poate fi asigurata cu apa daca nu are bransamentul la reteaua publica inainte de acel apometru!!!) care sa asigure cetatenii buni platnici! mie mi se parea ca ar trebui modificata legea si normele: fie sa permita bransamnete individuale din nou, fie sa puna in sarcina furnizorului sa snactioneze fara a aduce atingere drepturilor celor buni platnici.

Va fi grea solutionarea acestui conflict intrucat legea e de partea lor acum!

Raspunsuri

Felea Alina
Autorul acestei petitii

#46 Re: Re: Re: Comunisti Opresivi

2014-05-08 13:21:40

#45: Luminutza - Re: Re: Comunisti Opresivi

Din pacate asa este.

Insa celelalte sugestii cu Protectia consumatorilor si altele ar putea reprezenta niste forme de presiune ... Chiar daca, intr-adevar, contractul e semnat cu asociatiile, consumatorii finali sunt locatarii deci, desi mijlocit, ei sunt afectati; si atat timp cat asociatiile nu fac nimic, pana la urma tot la locatari ajunge subiectul; probabil daca asociatiile ar fi facut ce trebuie, nici nu s-ar fi ajuns aici ...

Pana la urma vinovati sunt altii iar repercusiunile sunt suportate exact de cei care nu au nicio vina! Asta dovedeste clar ca lucrurile s-au miscat pana acum in mod gresit ... Fiecare da vina pe altcineva - furnizorul pe restantieri, asociatia pe furnizor si tot asa ... legea este de partea furnizorului ... e clar ca problema e complexa. Si la fel de clar e ca daca lasam lucrurile asa si nu facem nimic, nu se agita nimeni altcineva pentru noi ...!!!