Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Quoted post

dana

#746 Re:

2014-04-09 12:17

#731: zau raul teodor arad -

serios? nu esti pilos? care director are interes sa te tina pe tine fara interventia cuiva ? sunt atatia oameni bine pregatiti care au nevoie de o catedra si nu pot de astia ca voi! de ce iti este frica de concurs? de ce pana acum postul pe care esti nu a fost scos la titularizare?a....da... tu esti cel mai bun... nepot!

Raspunsuri

zau raul teodor arad

#753 Re: Re:

2014-04-09 12:59:02

#746: dana - Re:

dana draga tin sa te anunt ca postul pe care il am eu acum nu il am ca m-a vrut directorul sa un partid politic, ca daca era asa il aveam din 2012

deci sati spun asa in iunie 2012 profesorul de dinaintea mea pleaca din invatamant, fiind titular, pentru ca a devenit preot, apoi stiindu-se ca vreau sa vin eu postul nu s-a dat la concurs, si acuma surpiza pt tine, din cauza ca am avut pile de aia nu sa dat la concurs, nu? deci merg mai departe particip la concurs in 2012 iau nota 7.46 ce este drept la titularizare se poate verifica pe siteul titularizare 2012, apoi cu chiu cu vai plimbat fiind de la ana la caiafa iau cumva postul, dupa care directorul nu ma lasa sa ma inscriu la def ca cic nu am voie desi aveam voie, mai departe in  fine postul pana la urma eu a trebuit sa-l iau in scoala, nici macar intr-o sedinta publica, caci in sedinta publica l-a luat un profesor cu examen din 2011 cu nota 6.5, aceasta apoi pleaca in matern, si cd ii sa se dea postul in 2013 se fractureaza in 2, ca cica sa-i dea continuitate la profa din matern, lucru ilegal, deci se vede ca iar am avut pile, nu? si pana la urma in 2013 mai inscriu la concurs si obtin media 9.30, iar in sedinta pubilica imi revendic postul, de data aceasta in doua scoli, ca bine inteles mi s-au taiat din ore, nici acuma nu stiu cum, si iau ore in doua scoli! Vazand ca n-au ce sa faca mi-au scos postul la titularizare in art 253 anul acesta! Si acuma uite Dumnezeu a lucrat si totul merge bn si m-am inscris la def, ti-as recomanda sa te uiti sa vezi ca o sa iau si deful scumpa dna/dra, si fara pile. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu, asa ca lasati ura la o parte ca nu sunt eu vinovat de toate problemele tale! daca esti capila si ai putina credinta te vei descurca! si sincer sa fiu nu mi frica de inca un concurs, dar consider ca dupa doua concursuri am dovedit ca merit sa fiu in invatamant!!!! si sa stiti astept sa va cereti scz, dar chiar va inselati si aruncati vb gratuite, ati putea raspunde penal pt astea sa stiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!