Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#18839

2014-03-29 11:13

Ma da chiar nu intelegeti, acest sindicat SVRO (R vine de la rahat) a avut un singur scop, sa dezbine, sa minta si semene ura, la cata prostie si minciuna zace in acest sindicat nu va imaginati, o adunatura de NOI PROFITORI, cu argumentele sant varza, astia nici cu documentele in fata nu vor sa recunoasca,iar daca nu reusesc sa-si impuna punctul de vedere ,trec la injuri, la calomni si minciuni. Ca tot ce sa intamplat dupa aug. 2012 a fost o mare prostie, care a culminat cu insolventa si haosul creat la CAR Oltchim, ca drept dovada mocirla in care se afunda combinatul si implicit judetul si ei dau vina pe fosti, dupa 2 ani(ba tampitilor sant doi ani, nu doua luni, alti muta muntii din loc cu 70% sustinere).Dar intrebarea ,VOI astia de acum ce ati realizat, care este marea realizare fata de FOSTI,nimic, zero barat, situatia este mai grava si mai dezastoasa aproape de faliment(cred ca a intrunit de cateva ori conditiile de faliment) decat inainte ,asa ca sa va duceti dracului cu nenorocitul de Cernev in frunte si cu restul prostimi care il pupati in cur, gen Ghioca,Ion Dan, Marcela,Burdoaza si limbicuristi profitori din propen, de mincinosi ordinari.Am speranta ca pana la urma prostia si minciuna nu poate sa triumfe si va veni o vreme cand acesti ordinari prosti vor plati.( Ba rahatilor, uitati-va cat de repede sa miscat justitia la Francu si alti ca el, nu mai vehiculati dezimformari nefondate si ordinare, inca odata va spun, ACTELE si DOCUMENTELE, vorbesc restul este poveste ptr. uni prosti creduli, gen sustinatori ai SVRO)

Raspunsuri


Musafir

#18840 DEZASTRU: Nicio ofertă pentru Oltchim Rm. Vâlcea

2014-03-29 11:28:08

#18839: IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte -

http://www.voceavalcii.ro/2014032920489/DEZASTRU-Nicio-oferta-pentru-Oltchim-Rm.-Valcea.html

DEZASTRU: Nicio ofertă pentru Oltchim Rm. Vâlcea

Mar 29, 2014 Scris de  Claudia STANCIU


http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/35b208e4ccd7a895da09ae309dc5c184_...

Vâlcea este la un mic pas de dezastru, după ce nici măcar un investitor nu a depus o ofertă angajantă pentru cumpărarea combinatului chimic Oltchim Rm. Vâlcea.

Data limită pentru depunerea ofertelor a fost 28 martie, ora 11.00, iar până atunci niciunul din cei patru investitori care au achiziţionat caietul de sarcini nu s-au arătat interesaţi să cumpere Oltchim-ul.

Sigur, din spusele administratorilor judiciar Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan, se pare că investitorii au mai cerut un termen de 30 de zile pentru a se hotărî dacă depun oferte sau nu, totul depinzând de terminarea negocierilor care să le garanteze că vor putea prelua şi Rafinăria Piteşti odată cu Oltchim SPV.

Următorul pas la Oltchim este convocarea Adunării creditorilor de către Consorţiul de administratori speciali, acolo unde se va supune aprobării repetarea procedurii de licitaţie cu un nou termen limită de depunere a ofertelor angajante.